avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inscrisuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inscrisuri

Cum pot demonstra calitatea de memebru al unui sindicat, in instanta . Este suficienta declaratia unui lider sindical ?
Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:01, 9 Noiembrie 2014
Un sindicat are o evidenta a membrilor sai care au aderat printr-o cerere. Acestia, membrii de sindicat, daca nu au un carnet de membru de sindicat platesc totusi o cotizatie lunara ce se retine pe stat de plata. Duceti in instanta astfel de inscrisuri, adeverinta din care sa reiasa calitatea de sindicalist.
Se poate demostra cu cererea de adeziune la sindicatul respectiv, plus un act din partea sindicatului care sa ateste ca nu v-ati retras din sindicat pana la data prezenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sindicate m3lloryss m3lloryss Buna, Am o nelamurire in privinta sindicatelor: Nu am semnat nici o cerere de adeziune,insa am devenit sindicalist fara acordul meu,lunar ... (vezi toată discuția)
sindicat-organizare, functionare luciamanta luciamanta Buna seara. 1.Va rog mult de tot sa imi spuneti daca un sindicat recent infiintat care numara 50 de membri poate constitui impreuna cu un alt sindicat o ... (vezi toată discuția)
Inscriere in sindicat - abuziva bcfbmv bcfbmv Buna Ziua, Eu nu sunt in sindicatul societatii de 4 ani (m-am retras voit). La fel ca mine mai sunt inca vreo 30 persoane. Azi am primit fluturasul de ... (vezi toată discuția)