Am o nelamurire in privinta sindicatelor:
Nu am semnat nici o cerere de adeziune,insa am devenit sindicalist fara acordul meu,lunar retinandu-mi-se o anumita suma de bani.Vreau sa stiu daca e legal ca cineva sa imi retina cotizatie, fara sa fiu intrebat si fara sa semnez vreo cerere de adeziune.
Mentionez ca sunt si angajati care nu li se retine aceasta suma,desi nefiind sindicalisti beneficiaza de aceleasi drepturi.
Si inca ceva,membrii conducerii pot sa fie membrii de sindicat si sa beneficieze de drepturile organizatiei?
Faceti un memoriu catre conducerea unitatii , in care le explicati sa nu va mai opreasca cotizatia pentru sindicat intrucat nu sunteti membra a acestei a... de asemenea, adresati-va sindicatului pentru restituirea cotizatiei de sindicat oprita ilegal ... in caz contrar, va puteti adresa instantei de judecata pentru recuperarea sumelor oprite ...
Inscrisuri
forsyte
Cum pot demonstra calitatea de memebru al unui sindicat, in instanta . Este suficienta declaratia unui lider sindical ?
Multumesc . (vezi toată discuția)
Cotizatie sindicat
conete
sunt membru de sindicat la o societate privata ,mi se opreste cotizataia pe statul de plata. Pot sa schimb asta sau este obligatoriu. Daca ma retrag din ... (vezi toată discuția)