Am de recuperat o suma de bani de la o persoana fizica. In acest sens am un acord de mediere, autentificat la notariat si care, prin neonorarea obligatiilor devine cu titlu executoriu, prin care persoana respectiva recunoaste datoria si-si asuma toate obligatiile de plata. Dar timpul a trecut, banii nu mi i-am recuperat si ma gandesc sa merg la un executor judecatoresc. Problema este ca nu are bunuri mobile sau imobile, nu este angajat dar are o firma prin care banuiesc ca incaseaza sume de bani de la tertii cu care lucreaza insa acesti bani nu-i incaseaza pe numele lui si pe numele firmei. Ce sanse am sa-mi recuperez banii? Se poate pune poprire pe conturile firmei al carei actionar este? Cum sa procedez pentru a-mi recupera banii?
Nu prea imi pare ca ar fi indicat sa deschideti executarea silita in acest moment dar vedeti ce va zice si executorul.
Se poate face o poprire daca are bani in banca ca persoana fizica.
Fara executor nu aveti cum sa aflati.
Adresati-va la registrul comertului si veti sti sigur daca are/n-are firma si mai ales daca este actionar. Stiind ca risca sa fie executat silit se putea eschiva, de pilda gasea o matusa Tamara.