avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Acord de mediere, obligatii nerespectate
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Acord de mediere, obligatii nerespectate

Am de recuperat o suma de bani de la o persoana fizica. In acest sens am un acord de mediere, autentificat la notariat si care, prin neonorarea obligatiilor devine cu titlu executoriu, prin care persoana respectiva recunoaste datoria si-si asuma toate obligatiile de plata. Dar timpul a trecut, banii nu mi i-am recuperat si ma gandesc sa merg la un executor judecatoresc. Problema este ca nu are bunuri mobile sau imobile, nu este angajat dar are o firma prin care banuiesc ca incaseaza sume de bani de la tertii cu care lucreaza insa acesti bani nu-i incaseaza pe numele lui si pe numele firmei. Ce sanse am sa-mi recuperez banii? Se poate pune poprire pe conturile firmei al carei actionar este? Cum sa procedez pentru a-mi recupera banii?
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 18:12, 9 Noiembrie 2014
Mergeti la executor si va explica el.

Nu prea imi pare ca ar fi indicat sa deschideti executarea silita in acest moment dar vedeti ce va zice si executorul.
Se poate face o poprire daca are bani in banca ca persoana fizica.
Fara executor nu aveti cum sa aflati.
Adresati-va la registrul comertului si veti sti sigur daca are/n-are firma si mai ales daca este actionar. Stiind ca risca sa fie executat silit se putea eschiva, de pilda gasea o matusa Tamara.
Ultima modificare: Duminică, 9 Noiembrie 2014
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord de mediere titlu executoriu oanadumitru1976 oanadumitru1976 Buna seara, Am de recuperat o suma de bani de la o persoana fizica. In acest sens am un acord de mediere, autentificat la notariat si care prin neonorarea ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut intre persoane fizice dinumariusachizitii dinumariusachizitii Buna ziua, si cu scuzele de rigoare daca nu postez unde trebuie sunt mai nou in ale pc ului. am imprumutat pe x cu o suma de bani destul de mare si am facut ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie dincamihaela dincamihaela Va rog sa ma ajutati cu un sfat: am imprumutat in decursul anul trecut o suma de bani unei cunostinte. Am intocmit la notariat o hartie prin care persoana ... (vezi toată discuția)