avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Acord de mediere titlu executoriu
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Acord de mediere titlu executoriu

Buna seara,

Am de recuperat o suma de bani de la o persoana fizica. In acest sens am un acord de mediere, autentificat la notariat si care prin neonorarea obligatiilor devine cu titlu executoriu, prin care persoana respectiva recunoaste datoria si-si asuma toate obligatiile de plata. Dar timpul a trecu, banii nu mi i-am recuperat si ma gandesc sa merg la un executor judecatoresc. Problema este ca nu are bunuri mobile sau imobile, nu este angajat dar are o firma prin care banuiesc ca incaseaza sume de bani de la terii cu care lucreaza insa acesti bani nu-i incaseaza pe numele lui si pe numele firmei. Ce sanse am sa-mi recuperez banii. Se poate pune poprire pe conturile firmei al carei actionar este?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 10:10, 8 Noiembrie 2014
Se va pune poprire pe partile sociale pe care le detine in respectiva societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord de mediere, obligatii nerespectate oanadumitru1976 oanadumitru1976 Am de recuperat o suma de bani de la o persoana fizica. In acest sens am un acord de mediere, autentificat la notariat si care, prin neonorarea obligatiilor ... (vezi toată discuția)
Executare silita kulymen kulymen În urma hotărâri judecătorești definitive am de recuperat 7000 euro daune morale și materiale de la o persoana. Am dat la executor pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)
Imprumut persoana fizica cu contract la notar Marius20100 Marius20100 Am imprumutat un prieten cu o suma de bani,el insinstand sa facem si contractla notar. Trebuia sa-mi inapoieze banii acum 4 luni. La inceput m-a amanat, pentru ... (vezi toată discuția)