avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Nu pot intabula apartamentul
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Nu pot intabula apartamentul

am cumparat un ap.la licitatie si executorul judecatoresc nu a platit impozitul pe tranzactie din acest motiv am fost respins la OCPI,am facut plangere la judecatorie iar instanta a dat solutia:Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Admite excepţia inadmisibilităţii cererii. Respinge cererea ca inadmisibilă. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la judecătoria Sectorului 6 Buc. La ce se refera??
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 18:36, 9 Noiembrie 2014
la ce ați scris în cererea de chemare în judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma licenta the mark the mark Dosare 11623 si 10776 avocat stan Solutie pe site curtii de apel bucurestiAdmite excepţia inadmisibilităţii acţiunii. Respinge ca inadmisibilă acţiunea ... (vezi toată discuția)
Recuperare dosar! LarisaLULU LarisaLULU De unde pot lua \\"\\"Cererea formulata la judecatorie\\"\\" pentru o suspendare la executare din partea Finantelor Publice pentru o firma pe care am ... (vezi toată discuția)
formular lpf buna ziua azi am vazut decizia instantei in legatura cu contestarea ... saly30 saly30 buna ziua azi am vazut decizia instantei in legatura cu contestarea amenzii formularului LPF si nu inteleg foarte bine rezolutia atasez rezolutia mai jos cu ... (vezi toată discuția)