avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Fisa de inmatriculare gresita
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Fisa de inmatriculare gresita

Buna ziua ,

Am o problema . De curand mi-am achizitionat o masina si m-am gandit sa o inscriu . Am completat fisa de inmatriculare (cea de carton-de la impozite si taxe) dar au intervenit unele probleme si as vrea sa modific datele cumparatorului . As putea sa sterg datele si sa le inlocuiesc ? sau e nevoie sa merg iar la "propietarul" masinii sa scoata alt fiscal ? Ms anticipat !
Cel mai recent răspuns: AinurCosmin , utilizator 23:26, 9 Noiembrie 2014
AinurCosmin a scris:
As putea sa sterg datele si sa le inlocuiesc ? sau e nevoie sa merg iar la "propietarul" masinii sa scoata alt fiscal ?

NU puteti sa "inlocuiti" datele ...puteti doar sa completati o alta fisa de inmatriculare si cu asta basta. Nu este nevoie pentru asta sa scoateti alt certificat fiscal. Este simplu. Bafta.

Ideea e ca am cumparat masina din Salaj iar eu stau in Ialomita ... Sunt nevoit sa merg pana in Sj pt a face alta fisa de inmatriculare sau o sa primesc alta fisa de la DRPCIV ,cu semnaturile de rigoare?
Singura problema este stampila de la fiscul din Sj, daca va intelegeti cu vanzatorul poate sa v-o trimita prin posta, in rest puteti sa o completati dvs.
de asta ma temeam .. ms frms

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta anaf costyy73 costyy73 Am fost sa scot adeverinta ANAF din localitate pentru un auto cumparat recent ,am completat o cerere dar domnul de la ghiseu a luat CIV-ul masini si nu stiu ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism mary199812 mary199812 Buna seara, Am si eu o problema, am cumparat un autoturism, contract de vanzare-cumparare reprezentatul de la acte auto a spus ca nu mai e necesara fisa de ... (vezi toată discuția)
Nelamurire transfer auto cicibau cicibau Buna ziua. Am cumparat o masina de la cineva din alt judet eu fiind din Bucuresti. S-a oferit sa vina la bucuresti si sa aduca masina, mi-a dat actele dar ... (vezi toată discuția)