avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Vechime in specialitatea functiei
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Vechime in specialitatea functiei

Se considera vechime in specialitatea functiei perioada de concediu medical. Imi trebuie aceasta informatie pentru calculul vechimii in specialitatea functiei in vederea promovarii unui functionar public in grad. Multumesc
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 01:46, 10 Noiembrie 2014
Nu. Concediile medicale, indiferent de natura lor, nu sunt vechime in munca si cu atat mai putin in specialitate. Se iau in calcul la stagiile de cotizare pentru pensie, fiind perioade contributive. Dar nu vechime efectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am nascut in iunie 2009, perioada de ccc se considera vechime in specialitate? rodika_mj rodika_mj Am nascut in luna iunie 2009, vreau sa stiu daca cei doi ani de CIC mi se vor considera vechime in specialitatea studiilor, pentru examenul de promovare in ... (vezi toată discuția)
Concediu medical /vechimea in specialitate mocanu mihaela mocanu mihaela Se considera vechime in specialitatea functiei publice perioada de concediu medical.? Imi trebuie aceasta informatie pentru calculul vechimii in ... (vezi toată discuția)
Cum influenteaza concediul medical vechimea in munca? OctavianDinu OctavianDinu Va rog sa-mi raspundeti cum influienteaza concediul medical vechimea in munca ? Am aproape 35 de ani vechime in munca, am avut concedii medicale in perioada ... (vezi toată discuția)