Eu nu inteleg cum adminisratia calculeaza caldura in bloc pe care apoi o afiseaza in lista de intretinere atita timp cit nu exzista niste masuratori facute de catre o firma autorizata pentru a masura partile comune si apartamentele celor debransati. Daca sint debransati ,de unde stie ce caldura degaja acele tevi in apartamente.? Nu trebuie sa exziste un certificat energetic al blocului ca tot s a dat lege ? Blocul unde locuiesc nu are repartitoare de caldura.
Partile comune din imobilul de locuit in comun sunt concret precizate in cartea tehnica a imobilului
Certificatul energetic al imobilului se refera la existenta protectiei de termoizolatie menita sa ridice performanta energetica a imobilului
Nu, pentru ca proportia se aplica la valoarea facturii.
Daca factura ar fi mai mica numai pentru ca blocul a fost reabilitat, atunci si cota pentru partile comune ar fi mai mica. Dar nu e.
Calcul caldura
androidu
Salutare. Sin debransat de la RADET si am centrala dar noua administratora de bloc mi a bagat o suma la rubrica caldura cred ca sint acei 10 % pe partile ... (vezi toată discuția)