avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Declaratie-model
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Declaratie-model

Buna dimineata,
va rog sa ma ajutati cu un model privind declaratia pe propria raspundere pentru ajutor public judiciar(oug 51/2008),va rog..
Cel mai recent răspuns: tony445 , utilizator 18:46, 10 Noiembrie 2014
Nu este un model anume. Aceasta declaratie se refera la faptul ca nu ati mai beneficiat de ajutor public judiciar in ultimele 12 luni si exact asa trebuie sa sune pusă pe hârtie. Subsemnatul.....domiciliat...declar pe proprie raspundere ca nu am mai beneficiat de ajutor public judiciar in ultimele 12 luni.
multumesc,este necesar sa mentionez in cerere nr dosarului si calitatea pe care om in acel dosar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut model de declaratie pe propria raspundere Dana Marin Dana Marin Buna dimineata, Caut si eu un model de declaratie pe propria raspundere privitor la faptul ca nu am venituri. Imi trebuie pentru solicitarea de ajutor ... (vezi toată discuția)
Cerere ajutor public judiciar ady_deva ady_deva Am un proces cu firma la care am lucrat,proces pentru recuperarea orelor neplatite si a faptului ca mi se trageau din salar banii pe bonurile de masa pe care ... (vezi toată discuția)
Ajutor public judiciar. mariana_marian mariana_marian Am pe rol un proces civil (cu termen de solutionare 12.05. 2010) unde mi-a fixat taxa timbru 3000 ron, am achitat 1056 ron, dupa care am formulat cerere de ... (vezi toată discuția)