avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Certificat de participare cu oferta independenta
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Certificat de participare cu oferta independenta

buna ziua. ajutati-ma si pe mine cu o problema referitoare la certificatul din titlu, ce nr. si data se completeaza in acest formular.
in calitate de autoritate contractanta, cu nr......din data de ...............
Cel mai recent răspuns: mihaela_faxmedia , utilizator 13:47, 10 Noiembrie 2014
Teoretic ar trebui sa se refere la numarul si data anuntului de participare la achizitia publica. Prin acest anunt, o entitate oarecare devine autoritate contractanta pentru ca isi exprima intentia de a achizitiona: produse, servicii sau lucrari prin acest anunt. Si acest anunt ar trebui sa contina catva informatii relevante, depinde de mediul unde este publicat: SEAP, Fonduri-europene, sau alte site -uri de promovare, ziare... etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Selectie ziar pt publicitate? otilia13 otilia13 Buna seara. Societatea noastra desfasoara o activitate de interes local, consiliul local fiind asociat unic. Este necesar ca pentru a incheia un contract de ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice din fonduri europene Ilie Geanina Ilie Geanina As solicita un raspuns in aceasta speta. O organizatie nonguvernamentala care in cadrul unui proiect cu finantare nerambursabila achizitioneaza produse, ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile adbalan adbalan La un proiect obtinut, trebuie sa fac o achizitie de instrumente muzicale si sisteme de sunet, cu o valoare totala de 29.500 euro, din care un sistem de sunet ... (vezi toată discuția)