avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatii pt copiii dupa varsta de 2 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatii pt copiii dupa varsta de 2 ani

Buna ziua asi dori sa ma lamuriti care sunt "ajutoarele" alocatiile pe care le primeste un copil dupa varsta de doi ani sau mai bine zis cu ce ajuta statul familiile defavorizate pentru o perioade macar atunci cand e o situatie de genul familie cu doi copiii parintii despartiti mama avand custodia copiiilor si momentan ramanand si fara servici.si unde ar trebui sa se adreseze. Va multumesc pt ajutor.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 14:29, 29 Mai 2009
Adresati-va Primariei din localitatea de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutoare sociale mame singure ronaldo83 ronaldo83 Buna seara.as dori sa va prezint situatia mea pe scurt.:dupa o relatie de 10 ani a rezultat un copil.ne am despartit Dar nu am fost niciodata ... (vezi toată discuția)
La cine rămân copiii? Familiamea Familiamea Bună ziua! Dintr-o relație de concubinaj de 6 ani, au rezultat 3 copii (gemeni de 2 ani și jumătate prin Fiv și o bebelina de 5 luni, toți recunoscuți ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor , mari probleme de sanatate in familie mita2014 mita2014 Tatal meu in varsta de 67 ani avand pensie de limita de varsta si mama 66 ani in aceiasi situatie din pacate s-au imbolnavit. Tatal meu are tumoare pe creier ... (vezi toată discuția)