avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Rog ajutor , Mari probleme de sanatate in familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Rog ajutor , Mari probleme de sanatate in familie

Tatal meu in varsta de 67 ani avand pensie de limita de varsta si mama 66 ani in aceiasi situatie din pacate s-au imbolnavit.
Tatal meu are tumoare pe creier si este imobilizat Total la pat de 4 ani avand pensie la limita de varsta . Nu am beneficiat de nici un ajutor
Mama a avut Atac vascular tot de 4 ani si a ramas cu un picior si o mana 50% functional.
Grija are mama si eu (fiul lor) cum putem de tatal meu .......
Intreabarea mea pot beneficii de anumite ajutoare chiar daca au pensie normala ?
Fata lor (sora mea) are un copil handicapat (autist)11 ani divortata si plateste la negru o femeie care sa se ocupe de el, ca sa-si pastreze serviciul, poate cere un sprijin de undeva?Ea este singura care are dosar la copil si primeste nu stiu exact ce suma doar pt copil... Sotia mea a ramas fara servici de exemplu.
Va rog din suflet daca puteti sa ma informati Exact ce pot face si daca Statul ajuta cu ceva in aceste cazuri. Va multumesc...
Pentru ajutoare de acest gen va veti adresa Primariei de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarcină de 20 de săptămâni, părinți necăsătoriți. ce se poate întâmpla dacă tatăl va deceda înainte de nașterea copilului? AnittaClaudia AnittaClaudia Buna seara. In primul rand rog moderatorii sa modifice forumul in cazul in care nu este unde trebuie si imi cer scuze. In al doilea rand va rog sa aveti ... (vezi toată discuția)
Pensiile neridicate de titular, în caz de deces al acestuia anca_luc anca_luc Buna ziua, Imi puteti spune,va rog ,ce se intampla cu pensiile neridicate de titular in caz de deces al acestuia? Este vorba de pensia de limita de varsta a ... (vezi toată discuția)
Drepturile tatalui dupa divort codrutz1967 codrutz1967 In toate discutiile referitoare la copiii minori care au nefericirea sa fie prinsi in mijlocul unui divort se "bate moneda", mai mult sau mai putin patimas, pe ... (vezi toată discuția)