avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de imprumut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de imprumut

Buna ziua. Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat sau mai multe.
Am semnat un contract de imprumut in euro cu cineva, care nu respecta termenul stabilit. Avand in vedere ca nu are nimic in proprietate personala, doar un serviciu"sigur", la stat, in ce conditii imi pot recupera banii.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:21, 10 Noiembrie 2014
Executare silita asupra veniturilor (1/3 din leafa). Banuiesc ca ati facut contractul autentic.
Ce inseamna contract autentic?
Am facut un contract de mana pe care am semnat eu, el si un martor.
Cum are loc executarea silita? Ce trebuie sa fac eu?
Initial notificati beneficiarul imprumutului,cu atentionarea ca nesolutionarea amiabila va determina actionarea in instanta cu solicitarea obligarii la plata cheltuielilor aferente
Executorul judecatoresc ,la staruinta creditorului poate dispune procedura de executare silita asupra bunurilor in evidenta debitorului-prezente si viitoare-pana la concurenta sumei de recuperat
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut cu chitanta de mana vlad ionescu vlad ionescu Am imprumutat suma de 10.000 euro in 06.2008 cu chitanta de mana, scrisa si semnata de catre imprumutat in prezenta unui martor care deasemenea a semnat ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre persoane fizice vrani vrani Buna seara ! Am imprumutat unei persoane o suma de bani pt. doua luni , si am facut act scris de mana , cum ca i-am dat suma x semnatura si ca a primit suma x ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana mistery01ro mistery01ro Urmeaza sa imprumut pe cineva cu o suma de bani. Am stabilit de comun acord sa incheiam o chitanta de mana intre noi pentru aceasta suma. Imi poate spune ... (vezi toată discuția)