avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Expropriere teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Expropriere teren

Buna ziua.As vrea sa stiu daca un teren expropriat pt conducta Iasi Ungheni,proprietarul mai are vreun drept asupa lui?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: lelita , utilizator 23:35, 10 Noiembrie 2014
Exproprierea este o modalitate de schimbare a proprietarului si transfer a proprietatii, astfel incat dreptul de proprietate trece din proprietatea privata in proprieatea publica. Acum ..ganditi-va si dvs. fortul proprietar poate sa mai aibe vreun drept? Sincer acum ... :))
Multumesc pt raspuns,dar terenul fiind arabil mai putem semana ceva pe el?
Multumesc.
Cu acceptul proprietarului actual (statul sau U.a.t.) da puteti ara, semana, planta, etc, dar doar cu acceptul proprietarului.
MUltumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare proprietate + despagubiri cnadnr ioanacatrinei ioanacatrinei Incerc sa expun problema cat mai clar: 1. date initiale: -există un titlu de proprietate pe un teren format din două parcele, una cu teren arabil, cealalta ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan si extravilan traversat de o conducta de transport gaze gm_mg gm_mg Suntem doua persoane pensionare, care in anul 2006 am fost puse in posesia unui teren in suprafata de 3520 mp, din care 1796 mp intravilan si 1724 mp ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut tete.airam@yahoo.com tete.airam@yahoo.com suntem mai multe persoane care avem in proprietate cate 1000 de m teren intabulate cu titlu de proprietate ---acest teren este in extra vilan --si cu ... (vezi toată discuția)