avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... calcul pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

calcul pensii

Sunt pensionata medical gradul 2 (cu revizie la 1 an) din iunie 2014 cu 33 de ani de vechime. La limita de varsta se va recalcula pensia dupa alte criterii sau se va tine cont doar de modul de calcul actual aplicat la pensionarea medicala?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:11, 10 Noiembrie 2014
Va intra in calcul perioada in care ati beneficiat de pensie de invaliditate ca si stagiu asimilat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de invaliditate se considera vechime? nicolae12 nicolae12 Buna ziua, am stat 2 ani in concediu medical si 7 ani in pensie de invaliditate( pentru o forma de neoplasm), cand am intrat in medica aveam 16 ani vechime in ... (vezi toată discuția)
Pensia de invaliditate carmen bodeanu carmen bodeanu Daca sunt pensionata cu gradul III de invaliditate(din 2009-desi nu am mai lucrat de atunci),)la implinirea virstei standard de pensionare(60 ani) anii cit am ... (vezi toată discuția)
Perioada in care am beneficiat de pensie de invaliditate se valorifica la stabilirea pensiei pentru limita de varsta? crispetra07 crispetra07 Daca esti pensionat medical ,fiind bolnav,in aceasta perioada pana la pensia de drept vechimea iti merge sau stagneaza si ramai doar cu cat ai avut inainte de ... (vezi toată discuția)