avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Personalul conex instante
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Personalul conex instante

Drepturile si indatoririle personalului conex sunt aceleasi cu ale personalului auxiliar din cadrul instantelor judecatoresti? Am de sustinut un examen si nu gasesc in Legea 567/2004 drepturile si indatoririle personalului conex. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 17:10, 10 Noiembrie 2014
Personalul conex nu este totuna cu personalul auxiliar de specialitate, ca urmare drepturile si obligatiile lor sunt diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incopatibilitate personal conex inginelu inginelu un sofer care este personal conex conf. legi 567/2004 poate ocupa alte functii publice , adica are acelasi statut ca si grefieri? in lege actualizata in ... (vezi toată discuția)
Solicitare acte legislative glo petro glo petro CINE POATE SA MI TRIMITA SI MIE ROI HCSM 1375/2015 LEGEA 567 DIN 2004 ACTUALIZATE. MULTUMESC MULT (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca inainte de eliberare decizie de pensie radulescu steliana radulescu steliana Am avut statutul de grefier in cadrul PICCJ pana la 3 ianuarie 2011, cand am fost eliberata din functie conform deciziei nr.1/03.01.2011 a PICCJ “ca ... (vezi toată discuția)