avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incopatibilitate personal conex
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incopatibilitate personal conex

un sofer care este personal conex conf. legi 567/2004 poate ocupa alte functii publice , adica are acelasi statut ca si grefieri?
in lege actualizata in 2007 se spune de spre grefieri ca nu pot ocupa alte funcii decat didactice, dar la art 85 parca se spune ca prevederile legei se aplica si personalului conex. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:47, 29 Iunie 2009
Functia publica in acest context este incompatibila cu orice activitate aducatoare de venitrui mai putin o functie didactica in invatamnitul juridic superior
Personalul auxiliar de specialitate al instantelor judecatoresti si al parchetelor de pe langa acestea este format din grefieri, grefieri statisticieni, grefieri documentaristi, grefieri arhivari, informaticieni, registratori.

Sunt conexe personalului auxiliar de specialitate al instantelor judecatoresti si al parchetelor de pe langa acestea functiile de agent procedural si aprod, nu soferii.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grefier simplu cu studii medii sau superioare? Maryonea Maryonea Buna ziua. Intentionez sa particip la un concurs pentru grefieri la Parchetul de pe langa Judecatorie din orasul meu. Conditiile de studii sunt foarte generale ... (vezi toată discuția)
Post de grefier prin concurs iulianapaduret iulianapaduret Buna ziua! Am terminat facultatea de comunicare si relatii publice la ,,U.Danubius\\"Galati si acum urmez masterul la aceeasi universitate,specializarea ... (vezi toată discuția)
Grefieri arhivari Simonna1990 Simonna1990 Cum pot profesa ca si grefier arhivar? Multumesc (vezi toată discuția)