avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... va veni iarna si nu voi avea caldura in apartament ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

va veni iarna si nu voi avea caldura in apartament desi o platesc

ce as putea face? de 3 ani platesc caldura intr-un apartament de doua camere si caloriferele mele sunt amortite. stau la etajul 8 din 8 si teava de retur dintre mine si vecinul de la 7 este infundata.administratorul ne-a spua ca nu are bani sa o schimbe. mentionez ca teava este schimbata intre partet si etajul 7. pana la etajul 7 este caldura . ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: danene , utilizator 17:33, 11 Noiembrie 2014
Daca este teava comuna somati asociatia sa o schimbe, urgent, sub sanctiunea unei actiuni in instanta. (dar cum nu aveti bani, nu cred ca o veti demara).
Acum, este important de stiut ..de ce teava pana la 7 este schimbata? Si cine a schimbat-o?
Cel mai simplu ar fi sa o schimbati dvs. la 7 si 8 si sa aveti caldura.
Da e o ideie sa o schimbati dumneavoastra cu o firma specializata teava, apoi va duceti cu factura la presedintele de bloc si cereti sa va recuperati banii de la ceilanti locatari. La partile comune plateste tot blocu o reparatie ,e lege. Dar nu acum, dupa ce RADET itrerupe furnizarea agentului termic. Daca refuza va adresati la Asociatia de Propietari de la primaria unde apartineti si o sal oblige daca nu, DEMISIA !
Chemati un instalator, care cu ajutorul presedintelui si administratorului sa intre in subsol si sa goleasca instalatia de incalzire pana la nivelul etajului 6, schimbati tevile de tur si retur pe banii dumneavoastra, luati factura si chitanta pentru materiale si manopera, dar atentie sa fie pe numele asociatiei, ca sa nu aiba motiv sa va refuze plata si le decontati. Daca va refuza aceasta lucrare parerea mea este sa o faceti totusi, pentru ca este mai ieftina decat medicamentele si curentul electric sa va incalziti, iar asociatia o sa va deconteze putin fortata si amenintata cu judecata.
Dar nu inteleg de ce ati asteptat pana in iarna, cand povestea este de 3 ani, o rezolvati in vara cand cotele de intretinere erau mult mai mici si se putea goli instalatia fara probleme!
nu au schimbat teava intre etajele 7 si 8 pe motiv ca proprietarii nu au fost acasa
anul trecut au venit cei de la RADET si au masurat caldura pe teava de retur. Erau 18 grade pe retur. Atunci mi-am dat seama ca returul este infundat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalzire necorespunzatoare ContSters44758 ContSters44758 Problema unei familii de la ultimul etaj al unui bloc de locuinte, unde apa calda ajunge dupa 10-15 minute de la deschiderea robinetului. Este insa vorba de ... (vezi toată discuția)
Caldura in calorifere ursulina ursulina Bună seara! Am urmatoarea problemă, ca administrator de bloc: Am schimbat coloanele de încălzire - tur-retur - între etajele 4, de deasupra racordului ... (vezi toată discuția)
Coloane incalzire colmatate, refuz acces pentru schimbarea lor ursulina ursulina Bună seara! Poate să mă îndrume cineva în legătură cu refuzul unui locatar de a permite accesul în apartament pentru schimbarea coloanelor de ... (vezi toată discuția)