ursulina a scris:
Unde ar trebui să apelez pentru rezolvarea acestei probleme?
Locatarul respectiv are coloanele acoperite cu tapet , are şi căldură şi în consecinţă nu-l interesează de locatarii care nu au căldură. Ţevile nu s-au schimbat de 40 de ani şi sunt colmatate.
Sper ca va interesati acum pentru a face aceasta lucrare in sezonul cald asa cum s-a mai spus. Atunci instalatia este goala si se poate lucra usor.
Daca presedintele asociatiei nu reuseste sa-l induplece pe "nabadaios" sa mearga la serviciul asociatii de proprietari din Primarie. Noi asa am rezolvat o problema identica. Seful serviciului a pus mana pe telefon, a vorbit cu proprietarul si l-a convins sa deschida usa si sa permita efectuarea lucrarii pentru ca altfel ar fi primit amenada....
Din relatarea dumneavoastra precum ca mai multi locatari nu au caldura, eu inteleg ca ati analizat situatia, ati constatat cu un instalator, ca nu aveti alta solutie decat inlocuirea instalatiei vechi cu una noua.
Nu am motive sa ma indoiesc de necesitatea acestei lucrari, noi in asociatie procedand in mai multe cazuri in acelasi fel. Am constatat ca intr-un an cand s-au facut numai carpeli ale vechii instalatii, asociatia a cheltuit aproximativ 18.000 lei si a avut de la una la patru interventii (carpeli) lunar. Iar subsolul era permanent cu apa si mizerie.
In anul urmator am hotarat schimbarea intregii instalatii comune. Ne-a costat 16.000 lei si prima interventie minora a fost dupa 2 ani iar in anii urmatori a mai for cazul unor mici interventii odata la 7-8 luni.