avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu compensatoriu?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu compensatoriu?

Buna ziua,
Am lucrat ca vanzator la un magazin 1 an si doua luni. Contractul individual de munca s-a incheiat recent prin desfiintare postului si mi s-a dat adeverinta pt dosarul de somaj. intrebarea mea este daca am dreptul la vreun salariu compensatoriu, si daca da, cate salarii mai exact. Mentionez ca o cunostinta de-a mea a fost in situatie identica la o alta societate si i-au fost acordate 2 salarii compensatorii si pe urma a luat si somaj.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:04, 11 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
este vorba despre o concediere individuala. binenteles ca patronul spune ca nu am dreptul la salarii compensatorii, dar eu as vrea sa stiu sigur daca am sau nu dreptul.multumesc
~ Conținut șters la cerere ~
Art.67 C.mun. prevede posibilitatea si nu obligativitatea de a beneficia de salarii compensatorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nr maxim de salarii compensatorii in cazul demisiei usedtobeNemesh usedtobeNemesh Buna ziua. Tocmai am sosit de la locul de munca unde am fost instiintat cum ca firma nu mai are nevoie de serviciile mele argumentandu-se ca bugetul alocat ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii crysstyna crysstyna Buna ziua! In urma restructurarilor la o societate comerciala s-a acordat salar compensator echivalent cu suma salariilor pe un an. Aceste salarii sunt ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea postului verbal byanca_net byanca_net Buna, As avea nevoie de sfaturile dumnevoastra cu privire la situatia mea,am fost anuntata verbal pe data de 24.11.08 de desfintarea postului meu .Nu am ... (vezi toată discuția)