ce acte trebuiesc pentru scaderea unei persoane de la plata gunoiului.Declaratia pe propie raspundere este valabila?ioni
Exista o lege prin care trebuie sa prezint acte doveditoare a locului din strainatate unde merge persoana si daca plateste acolo gunoiul?
Biletul de avie valabil
multumes pentru raspuns dar este vorba de dreptul la libiera circulatie in europa de 90 dezile dupa care revin acasa .Si intreb :1De ce nu este valabil biletul de avion si declaratia pe proprie raspundere?
2.De ce declaratia trebuie data in fata notarului .
3.Care este semnificatia juridica a declaratiei pe proprie raspundere ce reprezinta ea?
Chiar trebuie mers la notar pentru orice declaratiei pe proprie raspundere pentru a demonstra cuiva ca purtam 42 la pantof?
Cu privire la biletul de avion - ipoteza :
- plec pe 01.01 cu avionul, din tara
- ma intorc pe 03.01 cu masina, in tara
- plec pe 29.03 cu masina, din tara
- ma intorc pe 31.03 cu avionul, in tara.
Intrebare : Cat am stat in tara si cat am stat afara in cele 3 luni de zile?
Cu privire la declaratia pe proprie raspundere (nu trebuie data intotdeauna la notar), de ce sa da, nu mai discutam ... declaratia mincinoasa in acte publice este infractiune si se pedepseste.
Buna ziua.
Multumes pentru raspuns dar nu inteleg de ce sa fac atatea drumuri cu avionul si masina?
Credeti ca se merita atata chinuiala si cheltuiala?Pai cu bani de la un singur drum as plati gunoiul pe11 ani.IDEA este de a face mai putine ipoteze si studii de fezabilitate sa ne apucam de treaba si sa platim pretul corect.ACESTE gainari SUNT facute mai ales de societatile care apartin de PRIMARII ca sa poata supravietui.Aceste ciupeli marunte de la fiecare credeti-ma se aduna la ei si pe noi ne duc la disperare.Intrebari fara raspuns mai sunt ca de exemplu:
de ce platesc lunar apa de ploaie daca nu ploua de luni de zile?
de ce platesc canalizarea 10 m/c la un consum de 2 m/c?
de ce platesc la energia electrica contributie cogenerare inalta eficienta ,taxa de rezervare,acccize si certificate verzi?Sume mici care adunate......
Ca sa afli raspunsul nu e simplu.TREBUIE sa faci tot felul de cereri semnate pe la tot felul de servicii a caror sefi cu greu sunt de gasit si poate scapi daca nu cumva te mai pun si ei sa faci o cerere in fata notarului.Toate acestea costa(o cerere la notar 60-100 lei) plus transport plus timp.Si astfel te lasi pagubas!RASPUNS verbal primit de la directorul societati:Ce-i domne 20 de lei?De ce sunt eu obligat sa platesc un serviciu de care nu beneficiez? La fel ca radioul,TVR etc...SUNT multe nereguli pe care le toleram , alesi isi vad de afaceri iar noi toti suntem din prima niste infractori care trebuie sa platim gunoiul cniar daca nu-l facem,rezervari,accize,contributi de eficienta,apa de ploaie.Pentru mine poate 20 de lei nu-i o povara dar cu mine mai era o batranica de 70 de ani care avea bilet dus-intors pe 6 luni primit de la copii din Germania si i s-a cerut declaratia pe proprie raspundere semnat la notar(60-100 lei) si acte doveditoare ca este gazduita de copii ei.Si culmea un alt functiona (casier) i-a dat un numar de fax iar batrina trebuia sa transmita prin fax dovada ca plateste gunoiul in Germania altfel cererea nu e valabila.AM facut o cerere prin care am dorit sa aflu care este legea care ma obliga sa depun toate aceste documente si nu vor sa-mi dea un raspuns scris.RASPUNSUL verbel este:FACETI CUM AM SPUS .Eu consider acest act un furt din buzunarul tuturor cetatenilor care au patit ca mine si ca aceasta batrinica si care au fost obligati sa plateasca un serviciu de care nu au beneficiat.Toata aceasta expunere a fost provocata de IPOTEZA dumneavoastra.OARE de ce suntem toti oameni de rand priviti din prima ca niste infractori nenorociti care vrem sa pacalim,sa ne sustragem,sa smecherim aceste cinstite si corecte societati de altfel si foarte prospere?
Eu cred ca cineva tine cu ursu.Inchei si va intreb:Credeti ca batrinica s-a intors cu masina ca sa scape de plata gunoiului?
Poate cineva are un serios la intrebarea mea:
Ce acte trebuiesc pentru scaderea unei persoane de la plata gunoiului.
Exista o lege prin care trebuie sa prezint acte doveditoare a locului din strainatate unde merge persoana si daca plateste acolo gunoiul?
Biletul de avion plus Declaratia pe propie raspundere a mea si a vecinilor este valabila?