andrei222222 a scris:
Ce acte trebuiesc pentru scaderea unei persoane de la plata gunoiului.
Gunoiul, habitatul si restul asemenea sunt stabilite prin acte normative ale autoritatilor publice locale, astfel incat cerintele (ineptiile, tampeniile) difera de la localitate la localitate, astfel incat aici pe forum nu stim care sunt cerintele in sat la dvs. Mare grija cand alegeti primarul.
(uitati : eu am o casa intr-un sat, unde la fel trebuie sa suport multe mizerii ale autoritatilor locale, dar nu locuiesc acolo si ca atare nu am drept de vot, asa ca tot ce imi ramane de facut este sa vand sandramaua - ultima concluzie)
Ipoteza cu avionul si masina era doar o ipoteza de lucru (didactica mai mult, dar se poate intampla) :) nu era nevoie sa luati foc de la o discutie, atata vreme cat nu duce catre o finalitate pozitiva pentru dvs. Eu doar v-am spus cum se poate pune problema in cazul dvs (legile le-au facut altii).
Inca o smecherie, este ca odata ce ati facut o solicitare in scris la care nu vi s-a raspuns, atunci legal interpretarea este ca faptele curg in favoarea dvs. Acum ..pe mai departe va puteti valorifica in instanta acest drept subiectiv pe care il aveti ...dar stiu ca nu se merita efortul. Nahh ... pana la urma ajungem tot acolo, adica
aici ne-am nascut.