avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Scaderea unei persoane plecata din tara de la plata ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Scaderea unei persoane plecata din tara de la plata salubritate la casa

ce acte trebuiesc pentru scaderea unei persoane de la plata gunoiului.Declaratia pe propie raspundere este valabila?ioni
Exista o lege prin care trebuie sa prezint acte doveditoare a locului din strainatate unde merge persoana si daca plateste acolo gunoiul?
Biletul de avie valabil
Cel mai recent răspuns: Perva_r@yahoo.co.za , utilizator 00:12, 16 Noiembrie 2023
andrei222222 a scris:
Ce acte trebuiesc pentru scaderea unei persoane de la plata gunoiului.

Gunoiul, habitatul si restul asemenea sunt stabilite prin acte normative ale autoritatilor publice locale, astfel incat cerintele (ineptiile, tampeniile) difera de la localitate la localitate, astfel incat aici pe forum nu stim care sunt cerintele in sat la dvs. Mare grija cand alegeti primarul.
(uitati : eu am o casa intr-un sat, unde la fel trebuie sa suport multe mizerii ale autoritatilor locale, dar nu locuiesc acolo si ca atare nu am drept de vot, asa ca tot ce imi ramane de facut este sa vand sandramaua - ultima concluzie)

Ipoteza cu avionul si masina era doar o ipoteza de lucru (didactica mai mult, dar se poate intampla) :) nu era nevoie sa luati foc de la o discutie, atata vreme cat nu duce catre o finalitate pozitiva pentru dvs. Eu doar v-am spus cum se poate pune problema in cazul dvs (legile le-au facut altii).

Inca o smecherie, este ca odata ce ati facut o solicitare in scris la care nu vi s-a raspuns, atunci legal interpretarea este ca faptele curg in favoarea dvs. Acum ..pe mai departe va puteti valorifica in instanta acest drept subiectiv pe care il aveti ...dar stiu ca nu se merita efortul. Nahh ... pana la urma ajungem tot acolo, adica aici ne-am nascut.

Multumim frumos de raspuns
trandafir2 a scris:

O declaratie pe proprie raspundere si documentele de rezidenta din tara unde stati acum, ar fi de ajuns in mod normal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto primarie gheorgheciobanu gheorgheciobanu in luna ianuari anul curent am fost la notar si am facut declaratie pe propria raspundere de dezmembrarea unui autoturism !!m-am dus la primarie ..am facut ... (vezi toată discuția)
Prietenul meu s-a îmbolnăvit în timpul vacanței în turcia și este internat. poate pleca din spital dacă dă o declarație, sau e obligat să rămână? ar pierde asigurarea medicala? Legal1228 Legal1228 Buna dimineata! Sunt in vacanta in Turcia si prietenul meu este la spital deoarece se simtea rau. In aceasta seara avem biletul de avion spre Romania. ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru plecarea unui minor in spania in vizita la tatal ei roxanik81 roxanik81 Sunt divortata de 7 ani si am o fetita de 11 ani care in urma divortului a ramas la mine, prin decizie irevocabila, in decizie nu este mentionat ca tatal are ... (vezi toată discuția)