avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Achizitii de aparatura medicala la cmi -profesie ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Achizitii de aparatura medicala la cmi -profesie liberala

Buna seara.
- un cmi cu - cif - poate achizitiona aparatura medicala cu deducerea integrala sau partiala pana la limita venitului tinand cont de art24 alin 6 .
multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:35, 10 Noiembrie 2014
Ca sa glumesc, "art24 alin 6" e din hotararea sedintei federatiei de cutare sport?

Da, conform acestui articol deducerea este integrala, si nu este limitata la venitul realizat, ci, ca urmare a achizitiei, C.M.I. va inregistra o pierdere care se poate reporta pana la 7 ani.

ATENTIE! Reportarea pierderii se poate face doar in ce priveste impozitul, iar nu si contributiile sociale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuielile facute la infiintarea unui cmi in luna decembrie 2013 pot fi deduse din veniturile realizate de cmi in ianuarie / februarie 2014 ? apu apu Buna ziua, sotia mea a infiintat un cabinet medical individual (CMI) in Bucuresti. La 2 decembrie 2013 a primit ultima autorizatie de functionare si a ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical individual - medic cu activitate suspendata pentru cic doringhent doringhent Avem o situatie interesanta. Un cabinet medical individual care e incadrat la profesii liberale(medic dentist) are angajat un alt medic cu carte de munca. ... (vezi toată discuția)
Pfa - cheltuieli deductibile si achizitionare mijloace fixe. madriann madriann Am citit destule topicuri pe aceasta tema, multe informatii imprastiate pe diverse posturi, mai mult m-am zapacit decat clarificat. As incerca sa formulez ... (vezi toată discuția)