avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Exista o limita de vanzare teren?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Exista o limita de vanzare teren?

cat teren din gradina mea pot vinde si daca exista o limita fata de casa mea si vreo legatura cu frontul stradal,casa fiind dispusa cam in centrul gradinii...va multumeste,un om sarac!
Cel mai recent răspuns: Cristian Fara , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 09:10, 11 Noiembrie 2014
exista la Primarie un Regulament de urbanism - la biroul urbanism al primariei: functie de acesta terenul cu casa dvs ar putea sa devina "neconstruibil". adica in viitor nu veti putea construi/extinde fie ca nu aveti front stradal, fie ca raportul dintre suprafata construita si cea libera nu corespunde... si multe altele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie imobil ovi31diu ovi31diu Exista vreo reglementare care sa ingradeasca constructia unui imobil pe un teren proprietate personala aflat in intravilan? (ex,deschidere la ... (vezi toată discuția)
Conditii sa poti vinde teren intravilan Lia7933 Lia7933 As dori sa stiu daca un teren intravilan pt a fi vindut trebuie sa aiba o anume minima suprafata si cit anume front stradal . Terenul a avut o casa inainte ... (vezi toată discuția)
Lungime front stradal cand este si servitute Sebss Sebss Buna ziua, Am o intrebare la care nu gasesc raspuns oricat as cauta in forum. Urmeaza sa achizitionez o parcela de 600mp. Parcela momentan nu are in CF ... (vezi toată discuția)