avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Conditii sa poti vinde teren intravilan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Conditii sa poti vinde teren intravilan

As dori sa stiu daca un teren intravilan pt a fi vindut trebuie sa aiba o anume minima suprafata si cit anume front stradal . Terenul a avut o casa inainte care este radiata si demolata si probabil va fi cumparat tot pt a fi construita o casa! Insa a fost divizat si nu stim daca frontul stradal se incadreaza ca lungime pt o noua casa! Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 05:18, 30 August 2013
Solicitaţi primăriei un Certificat de urbanism în care vi se va arăta ce puteţi construi pe acel teren.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construire casa Milla_Paris Milla_Paris Vreau sa achizitionez un teren de 700 mp cu deschidere de 47 m.Dupa calcule ar insemna ca lungimea este de 14,89 m. Am auzit de la alte persoane care au avut ... (vezi toată discuția)
Cat este suprafata minima acceptata pt. constr. unei case? ianci ianci Am luat in concesiune un teren si doresc sa aflu care trebuie sa fie suprafata construita sau (si) suprafata construita desfasurata minima, pe care o prevede ... (vezi toată discuția)
Front stradal radugr radugr Buna ziua, detin un teren de aprox. 2000 mp din care as putea vinde o parte. Dimensiunile lui sunt de 20 ml deschiderea la strada (frontul stradal) si peste ... (vezi toată discuția)