avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier, despagubiri
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier, despagubiri

Buna ziua,

Am lovit pe trecerea de pietoni o persoana care a necesitat 3 zile de spitalizare. In momentul de fata imi cere o suma exorbitanta pentru a renunta la orice pretentie. ce se poate intampla daca nu ne intelegem?
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 10:41, 11 Noiembrie 2014
fapta pe care ati comiso ,atrage dupa sine consecinte.
ca vrea persoana bani multi , se numeste santaj , la asta nu s-a gandit ?
poate raspunde si dansa pentru ceea ce cere.
rugati-o sa va puna pe hartie cerintele , sa vedeti daca are efect .
dumneavoastra puteti sa-i puneti la dispozitie RCA-ul , si cei de la asigurari vor calcula daunele , sa vedem daca se incadreaza in suma exorbitanta care o vrea.
Buna ziua,
Daca aveti asigurare RCA, aceasta va acoperi daunele cauzate de Dvs. persoanei respective asa incat puteti sa ii inmanati copie de pe polita RCA si sa ii transmiteti sa formuleze cerere de despagubire fata de asiguratorul Dvs. Fapta nu este considerata infractiune asa incat nu aveti de ce sa va faceti probleme.
Succes!
ideea e ca nu prea ma inteleg cu el( e si de alta etnie, un pic mai recalcitrant; ), imi cere 40000(4 sute milioane vechi) pe care nu-i am. daca nu cedeza ce se intampla in continuare? o sa mi se intocmesca dosar penal? ce pedeapsa risc sa primesc? cat imi poate da legiuitorul sa platesc daune?
acum ma ameninta ca se va duce la medicul legist( eu cred ca il mai doare lovitura pe care o are la picior dar ma indoiesc ca tot ce zice e adevarat, joaca si mult teatru)
dumneavoastra o sa va fie retinut permisul . nu o sa faceti inchisoare , daca acolo va ganditi.
in schimb , domnul de alta etnie , are sanse sa ajunga acolo daca mai insista sa ceara banii aceia . dumneavoastra trebuie doar sa faceti o plangere la DIICOT pentru santajul la care va supune accidentatul.
poate sa se duca si la tatal medicului legist....tot nu se justifica suma ceruta.
asiguratorul daca o sa-i dea maxim 1500 euro , sa se bucure cat poate , ca atatia bani nu o sa mai vada el in mana cat o sa traiasca.
am dat pana acum vreo 900 de ron pe medicamente, bani pentru salvare si ca sa vina cineva sa-i faca injectii(nu am chitanta decat de la medicamente); conteaza la ceva?

Alte discuții în legătură

Vinovat accident rutier - despagubiri victima negoitaadrianoctav negoitaadrianoctav Buna seara am avut un accident zilele trecute din vina mea nu am acordat prioritate dupa accident pasagerul din cealalta masina s-a zgariat l-a frunte ... (vezi toată discuția)
Daune totale rca ? mihai c mihai c Buna ziua, Din nefericire am avut un accident auto fara victime si sunt vinovat de producerea lui. Proprietarul masinii lovite este in curs de a obtine daune ... (vezi toată discuția)
Accident rutier Stanl3y Stanl3y Buna ziua. In urma cu o luna am avut un accident rutier in care a fost vatamata corporal usor o persoana stiu sigur ca nu are mare lucru nu a fost internata in ... (vezi toată discuția)