avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier, despagubiri
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier, despagubiri

Buna ziua,

Am lovit pe trecerea de pietoni o persoana care a necesitat 3 zile de spitalizare. In momentul de fata imi cere o suma exorbitanta pentru a renunta la orice pretentie. ce se poate intampla daca nu ne intelegem?
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 10:41, 11 Noiembrie 2014
cereti-i sa scrie o declaratie ca vrea suma de 40000 de lei .
dumneavoastra sigur nu ati vrut sa se intample accidentul , a fost involuntar .
asta nu inseamna ca are drepturi mai multe ca dumneavoastra.
normal ar fi sa nu-i mai dati nimic...dati-i doar copia dupa RCA , si sa se descurce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinovat accident rutier - despagubiri victima negoitaadrianoctav negoitaadrianoctav Buna seara am avut un accident zilele trecute din vina mea nu am acordat prioritate dupa accident pasagerul din cealalta masina s-a zgariat l-a frunte ... (vezi toată discuția)
Accident rutier Stanl3y Stanl3y Buna ziua. In urma cu o luna am avut un accident rutier in care a fost vatamata corporal usor o persoana stiu sigur ca nu are mare lucru nu a fost internata in ... (vezi toată discuția)
Daune totale rca ? mihai c mihai c Buna ziua, Din nefericire am avut un accident auto fara victime si sunt vinovat de producerea lui. Proprietarul masinii lovite este in curs de a obtine daune ... (vezi toată discuția)