Buna seara am avut un accident zilele trecute din vina mea nu am acordat prioritate dupa accident pasagerul din cealalta masina s-a zgariat l-a frunte a jukat putin teatru a venit salvarea l-a fata lokului nu a avut nici o zi de spitalizare prob kare e eu am krez ca e om de buna credinta si i-am dat 2400lei kipurile a kumparat niste fiole sa nu ramana fara sekele dar nu am facut foaie l-a notar cu el in skimb el a dat deklaratie l-a politie ka nu are nici-o pretentie akum s-a intors si mai vrea inka 1400 lei bne maikasa pune paie pe fok ea e capul rautatilor pe sistemul ka ma da in judecata ....ce parere aveti ?
Puneti-l sa scrie ca primit cei 2400 si apoi mai puteti discuta. Nu ati precizat daca accidentul a fost inregistrat de politie, daca s-a deschis vreun dosar de cercetare .Daca veti continua sa-i dati bani problema nu se va sfarsi , va continua santajul. In caz de accident asiguratorul e cel obligat la plata ,poate cere orice suma. Nu mai scrieti cu K in loc de c , scrieti romaneste.
sumele platite se pot recupera de la societatea de asigurare. Va ajuta mult in acest sens o declaratie autentica (la notar sau avocat) care sa specifice ca nu mai are pretentii de nici o natura si ca se impaca cu Dvs. In baza acestei declaratii , deschideti dosar de dauna pentru daune morale la societatea dvs.de asigurare (unde aveti rca-ul), faceti dovada platii si ei va despagubesc.
da accidentul a fost inregistrat l-a politie permis-ul mi-a fost retinut mi s-a dat dovada problema e ca el nu vrea sa mai semneze nimic pana nu-i dau eu 1400 lei declaratia aia de l-a politie in care el a scris ca nu are nici o pretentie oare ma ajuta cu ceva? problema e ca el joaca un mare teatru nu are absolut nimic numai ca s-a taiat putin pe frunte cca0,5mm
atat are nici macar o zi de spitalizare nu are vreau sa stiu daca el ma da in judecata ce poate sa mi-se-ntample?
Nu raspundeti penal pentru zile ingrijiri medicale mai mici de 10, conform certificatului medico-legal.Nici retinerea permisului nu e legala in cazul in care nu exista acest certificat cu minimul mentionat.Peste cele 10 zile, societatea de asigurare unde aveati RCA-ul valabil,va trebui sa preia despagubirile in locul dvs.