avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vinovat accident rutier - despagubiri victima
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vinovat accident rutier - despagubiri victima

Buna seara am avut un accident zilele trecute din vina mea nu am acordat prioritate dupa accident pasagerul din cealalta masina s-a zgariat l-a frunte a jukat putin teatru a venit salvarea l-a fata lokului nu a avut nici o zi de spitalizare prob kare e eu am krez ca e om de buna credinta si i-am dat 2400lei kipurile a kumparat niste fiole sa nu ramana fara sekele dar nu am facut foaie l-a notar cu el in skimb el a dat deklaratie l-a politie ka nu are nici-o pretentie akum s-a intors si mai vrea inka 1400 lei bne maikasa pune paie pe fok ea e capul rautatilor pe sistemul ka ma da in judecata ....ce parere aveti ?

Puneti-l sa scrie ca primit cei 2400 si apoi mai puteti discuta. Nu ati precizat daca accidentul a fost inregistrat de politie, daca s-a deschis vreun dosar de cercetare .Daca veti continua sa-i dati bani problema nu se va sfarsi , va continua santajul. In caz de accident asiguratorul e cel obligat la plata ,poate cere orice suma. Nu mai scrieti cu K in loc de c , scrieti romaneste.
sumele platite se pot recupera de la societatea de asigurare. Va ajuta mult in acest sens o declaratie autentica (la notar sau avocat) care sa specifice ca nu mai are pretentii de nici o natura si ca se impaca cu Dvs. In baza acestei declaratii , deschideti dosar de dauna pentru daune morale la societatea dvs.de asigurare (unde aveti rca-ul), faceti dovada platii si ei va despagubesc.
da accidentul a fost inregistrat l-a politie permis-ul mi-a fost retinut mi s-a dat dovada problema e ca el nu vrea sa mai semneze nimic pana nu-i dau eu 1400 lei declaratia aia de l-a politie in care el a scris ca nu are nici o pretentie oare ma ajuta cu ceva? problema e ca el joaca un mare teatru nu are absolut nimic numai ca s-a taiat putin pe frunte cca0,5mm
atat are nici macar o zi de spitalizare nu are vreau sa stiu daca el ma da in judecata ce poate sa mi-se-ntample?
Ca sa terminati toata problema va trebui sa ii dati si acesti bani si sa semeneze la notar sau la politie.
Nu ii mai dati bani aiurea...
Nu raspundeti penal pentru zile ingrijiri medicale mai mici de 10, conform certificatului medico-legal.Nici retinerea permisului nu e legala in cazul in care nu exista acest certificat cu minimul mentionat.Peste cele 10 zile, societatea de asigurare unde aveati RCA-ul valabil,va trebui sa preia despagubirile in locul dvs.

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala din culpa - accident auto, zile ingrijiri medicale gori macovei gori macovei Buna, am si eu o problema. sa spunem ca am lovit o persoana cu masina pe trecerea de pietoni. viteza mica 10-15 km/h, fata accidentata s-a lovit cu capul de ... (vezi toată discuția)
Certificat medico-legal David16 David16 Buna ziua, sper sa ma puteti ajuta pt ca nimeni nu m-a lamurit pana acum. Am facut un accident care a fost incadrat la vatamare corporala din culpa, partea ... (vezi toată discuția)
Accident cu sofer in stare de ebrietate RSorin RSorin Care sunt pasii de urmat in cazul unui accident in care eram pasager si soferul in stare de ebrietate. Am deja 30 de zile de spitalizare urmand sa fiu ... (vezi toată discuția)