avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vinovat accident rutier - despagubiri victima
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vinovat accident rutier - despagubiri victima

Buna seara am avut un accident zilele trecute din vina mea nu am acordat prioritate dupa accident pasagerul din cealalta masina s-a zgariat l-a frunte a jukat putin teatru a venit salvarea l-a fata lokului nu a avut nici o zi de spitalizare prob kare e eu am krez ca e om de buna credinta si i-am dat 2400lei kipurile a kumparat niste fiole sa nu ramana fara sekele dar nu am facut foaie l-a notar cu el in skimb el a dat deklaratie l-a politie ka nu are nici-o pretentie akum s-a intors si mai vrea inka 1400 lei bne maikasa pune paie pe fok ea e capul rautatilor pe sistemul ka ma da in judecata ....ce parere aveti ?

Nu au relevanta zilele de spitalizare sau ca nu a stat nici o zi in spital, in certificatul medico-legal se vor trece zile de ingrijiri medicale, acestea conteaza la incadrarea faptei, mergeti la politie si aflati cate zile are trecute in certificatul medico-legal..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala din culpa - accident auto, zile ingrijiri medicale gori macovei gori macovei Buna, am si eu o problema. sa spunem ca am lovit o persoana cu masina pe trecerea de pietoni. viteza mica 10-15 km/h, fata accidentata s-a lovit cu capul de ... (vezi toată discuția)
Certificat medico-legal David16 David16 Buna ziua, sper sa ma puteti ajuta pt ca nimeni nu m-a lamurit pana acum. Am facut un accident care a fost incadrat la vatamare corporala din culpa, partea ... (vezi toată discuția)
Accident cu sofer in stare de ebrietate RSorin RSorin Care sunt pasii de urmat in cazul unui accident in care eram pasager si soferul in stare de ebrietate. Am deja 30 de zile de spitalizare urmand sa fiu ... (vezi toată discuția)