avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

tata a decedat mama are pensie dupa urma tatalui ,inainte si dupa moartea tatalui a locuit in jud iasi avind o varsta inaintata am loat-o sa locuiasca cu mine in jud galati , cum procedez sa poata intra in posesia cuponului de pensie aici in galati pensia o primeste pe cardul de pensii
Cel mai recent răspuns: Gabi50 , utilizator 21:21, 11 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
MULTUMESC
Nu se poate intra in posesia cuponului de pensie decat daca il ridica personal de la casa de pensii a jud. Iasi. Daca ii faceti domiciliul stabil la Galati, solicitati in scris CJP Iasi transferul dosarului de pensie ( + o copie dupa BI unde are stabilit domiciliul in Galati + un cupon de pensie). Dosarul va fi transferat la Galati, 3 luni primeste banii prin posta de la CJP Iasi, urmand sa primeasca o noua decizie de la Galati si ulterior pensia si cuponul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cardul cu cip pentru reducere la transport coldman coldman eu sunt pensionar,am acel cupon primit in decembrie 2010 pe care sunt 6 tichete cu reducere de 50%la transport CFR sau auto,pot efectua calatorii cu acestea ... (vezi toată discuția)
Transfer dosar de pensii marinescu e marinescu e pot cere transferul unui dosar de pensii de la cjp care l-a intocmit si unde am domiciliul stabil , la alta cjp , unde locuiesc de doi ani , pe baza vizei de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara- transfer pe card miki33 miki33 In urma cu cativa ani mi-a fost stabilita o pensie alimentara de la tatal meu. Desii am implinit 18 am castigat procesul deoarece am un handicap si am ... (vezi toată discuția)