Buna ziua .... Sotia mea a fost lovita pe trecerea de pietoni de o masina in luna ianuarie 2014 . soferul era asigurat la asirom si si am facut un dosar de vatamare acolo . am primit in luna iulie o oferta din partea firmei de asigurari , oferta pe care am acceptat-o urmand sa primim contractul , sa-l semnam si sa vireze banii . de atunci nimic..... sun in fiecare saptamana si-mi spune ca dosarul este la aprobat .
intrebarea mea este cat ar trebui sa dureze toata treaba asta ? atat de mult ?
va multumesc anticipat
Nu mai sunati pentru ca astfel nu aveti dovada celor intreprinse de dvs., ci scrieti...adica trimiteti o notificare in atentia conducerii companiei de asigurari.
Va recomand ca notificarea sa fie redactata si semnata de catre un avocat astfel: "numele persoanei vatamate, prin avocat X-ulescu"
Astfel vor realiza ca ati angajat un avocat si ca urmeaza ca in caz de nerespectare a intelegerii facute (sper ca este in scris) sa va adresati instantei.
Dosar de vatamare
mariogfr
Buna ziua .... Sotia mea a fost lovita pe trecerea de pietoni de o masina in luna ianuarie 2014 . soferul era asigurat la asirom si si am facut un dosar de ... (vezi toată discuția)
Dauna auto
Ancuta1967
Pe data de 1 decembrie am fost implicat intr-un accident auto din care a rezultat doar avarii ale autovehiculelor . Am completat impreuna cu soferul vinovat ... (vezi toată discuția)