Pe data de 1 decembrie am fost implicat intr-un accident auto din care a rezultat doar avarii ale autovehiculelor . Am completat impreuna cu soferul vinovat formularul de constatare amiabila , si pe data de 2 decembrie am deschis dosar de dauna , pe 3 decembrie am mers cu autovehicolele la inspectorul ASIROM pentru constatare , s-a facut constatarea dupa care am mers la service pentru reparatia auto. Din data de 3-12 2015 pana acum 6 -03-2016 service-ul nu a primit acordul asirom pentru a incepe reparatia auto , si nici eu nu am mai primit nici o instiintare . Pe data de 14 -12-2015 am sunat la asirom si mi s-a spus ca dosarul e inca in cercetare , si mi-a trimis un mail in care imi spunea ca legea le da dreptul la trei luni de cercetare a accidentului . Cele trei luni au trecut , am inceput sa sun din nou la asirom de unde primesc acelas raspuns verbal ca dosarul e inca in cercetare . datimi un sfat ce trebuie sa fac in continuare ?
Etape posibile:
- sesizare la ASIROM pe adresa opiniata@asirom.ro si daune@asirom.ro - cu prezentarea cazului dvs. si indicarea numarului de dosar de dauna;
- sezizare ASF [ link extern ] ;
- cerere in instanta.
Asiguratorii au dreptul ca in interiorul unei perioade de 3 luni de zile sa efectueze investigatii proprii privind producerea accidentului. Asiguratorul este obligat ca in acest termen sa va faca o oferta de despagubire sau sa va refuze motivat plata despagubirii. Adresati-va ASF-ului in aceasta problema.
Asigurator asirom
fsilviu86
In data de 18.03.2017 am fost implicat intr-o tamponare fara victime doar cu daune materiale. A doua zi pe data de 19.03.2017 sa mers la asigurator (asirom ... (vezi toată discuția)