avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CASS achitat pentru incasare chirie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CASS achitat pentru incasare chirie

Buna ziua,
am venituri din chirii pentru care achit CASS.
Cum pot beneficia de asigurare medicala in urma achitarii CASS?
Multumesc,
Iulia
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:43, 11 Noiembrie 2014
Luati legatura cu Casa Judeteana d e Asigurari de Sanatate (CJAS) sa va dea adeverinta de asigurat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical - cine-l plateste? ionica83 ionica83 Buna ziua! Sunt medic stomatolog la propriul cabinet medical individual CMI , cotizez la pensii si casa de sanatate . In cazul unui concediu de risc maternal ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate nu beneficiaza de asigurare de sanatate gavrilelena28 gavrilelena28 Buna seara Persoana pensionata invaliditate din 06 09 2013 nu apare asigurata la medicul de familie pentru eliberarea retetei lunare de tratament cu pensia de ... (vezi toată discuția)
Contributie cass pentru persoana casnica TOPOLINA11 TOPOLINA11 Buna ziua! Astazi,am primit spre surprinderea mea un plic de la CNAS cu titlul ,,Decizie de impunere\'\' privind contributia de asigurari sociale de ... (vezi toată discuția)