avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Valabilitate antecontract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Valabilitate antecontract vanzare-cumparare

Buna ziua,
Am o nelamurire in legatura cu un antecontract de vanzare cumparare incheat intre bunicul meu si un cumparator (mentiune: bunicul meu a murit si sa efectuat sucesiune dupa el) , acel antecontract am fost incheat in anul 1998 si pana in prezent (11/11/2014) nu a fost definitivat /incheat nici cu contract de vanzare cumparare ,nici prin judecatorie .In el stipuleaza ca trebuie sa incheat in cel mai scurt timp posibil fara a fii stipulata vreo data sau perioada anume.
Nelamurirea mea este daca a expirat sau inca mai este valabil ? Tatal meu dorind sa revanda acel teren.
multumesc .
Ultima modificare: Marți, 11 Noiembrie 2014
bocka, utilizator
Cel mai recent răspuns: bocka , utilizator 13:34, 11 Noiembrie 2014
Pentru raspuns la obiect sunt necesare furnizarea de minimum de date relevante
Partea care a inteles sa achizitioneze terenul a intrat in posesia acestuia ?
La cadastru cine figureaza drept proprietar asupra terenului ?
Este notat antecontractul de vanzare cumparare la cadastru?
Cine a achitat obligatiile aferente terenului de la incheierea antecontractului pana in prezent?
1.cumparatorul a intrat in posesia terenului inca din aceea perioda.
2. cadastru nu a fost facut la acea vreme.
3. terenul nu a fost platit de asazisul cumparator .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren dan_ionescu dan_ionescu Sunt proprietarul unui teren agricol pe care doresc sa l vand unei alte persoane fizice. In prezent am toate actele depuse la o firma care se ocupa de ... (vezi toată discuția)
Succesiune vs testament + antecontract vânzare-cumpărare. pot apărea probleme cu beneficiarul testamentului dacă succesiunea după defunct a fost dezbătută? bocka bocka buna Ziua, La dobândirea unui teren in suprafața de 1ha prin succesiune după tatăl meu decedat , la procedura de vânzare M-am lovit de problema ca am ... (vezi toată discuția)
Caut solutii la urmatoarea situatie va rog ajutor MirceaBMA MirceaBMA Buna ziua. Am cumparat un teren de la bunicul meu in 1997 cred cu Contract de Vanzare-Cumparare in baza unui proces verbal de punere in posesie ( mentionez ca ... (vezi toată discuția)