Buna ziua. Am cumparat un teren de la bunicul meu in 1997 cred cu Contract de Vanzare-Cumparare in baza unui proces verbal de punere in posesie ( mentionez ca terenul nu are cadastru) Ulterior in 1015 bunicul meu a deschis sucesiunea intre el si restu mostenitorilo, in final toti implicati in proces au fost deacord ca mostenirea sa se inparta intre Bunicul meu si o mostenitore Rodica restu renuntand la dreptu lor. Terenul (mostenirea) sa inpartit intre ei DAR avoctul ne depunand
contractul de vanzere-cumparare intre mine si bunicul meu ei au inclus in succesiune si terenul meu. Ba mai mult ternul pe care mil vanduse bunicul meu ia revenit acestei persoane Rodica . Mentionez ca ei Bunicul meu si aceasta Rodica nu stiau ca in proces avocatul a inclus si terenul meu si au semnat in fata instantei si au fost deacord ca sa se inparta in felul acesta . Acum aceasta Rodica are hotarare judecatoreasca definitiva pe mai multe suprafete de teren in clusiv terenul meu. Dar si eu am Contract de Vanzare -Cumparare.
Mentionez ca Rodica Nu are pretenti la terenul meu si este deacord ca eu sa Fiu unic proprieta.
Dar nu stiu nu stiu ce sa fac sa descurc situatia juridica a terenului.
Atrag atentia ca avocatul m-am inselat in acest proces doarece :
1- a inclus in partaj si terenul meu fara stirea mea sau a altei parti din dosar
2-nu a depus la dosar Contractul de Vanzare-Cumparare intre mine si Bunicul meu pe acel teren
3-eu in acest proces i-am cumparat la notar Drepturile Litigioase ale Bunicului meu Dar nu lea depus la dosar
4-a cerut ca toate citatile si Hotarare Judecatoreasca ce trebuiau sa ai vina Bunicului meu sa vina la adresa lui
5-am primit Hotararea Judecatoreasca de la avocat dupa ce expirase termenul de Recurs
Ajutati-ma Cu Soluti Va Rog. Va multumesc!
Mentionez ca eu ocup acel teren de 25 de ani si am m-ai multe constructi pe el Toate cu Autorizatie de Constructie pe numele meu. Am certificat de Nomenclatura Stradala + Certificat de la primarie ca sunt recunoscut ca proprietar . Si platesc impozitul la teren si constructi de 25 ani. Contractul meu de Vanzare - Cumparare este autentic si figureaza in baza Notarilor.
Succesiune
anabia
buna seara...as dorii sa va relatez pe scurt ,,povestea ,,mea si sa-mi spune-ti cum ar trebuisa procedez:bunicii mei sunt decedati,bunicul de 10 ani iar bunica ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil
Doina02
O societate comerciala a cumparat la licitatie de la Directia Finantelor Publice un imobil (parter + etaj) si o suprafata aferenta de 300 mp teren. In ... (vezi toată discuția)