avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Caut Solutii la urmatoarea situatie Va Rog Ajutor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Caut Solutii la urmatoarea situatie Va Rog Ajutor

Buna ziua. Am cumparat un teren de la bunicul meu in 1997 cred cu Contract de Vanzare-Cumparare in baza unui proces verbal de punere in posesie ( mentionez ca terenul nu are cadastru) Ulterior in 1015 bunicul meu a deschis sucesiunea intre el si restu mostenitorilo, in final toti implicati in proces au fost deacord ca mostenirea sa se inparta intre Bunicul meu si o mostenitore Rodica restu renuntand la dreptu lor. Terenul (mostenirea) sa inpartit intre ei DAR avoctul ne depunand
contractul de vanzere-cumparare intre mine si bunicul meu ei au inclus in succesiune si terenul meu. Ba mai mult ternul pe care mil vanduse bunicul meu ia revenit acestei persoane Rodica . Mentionez ca ei Bunicul meu si aceasta Rodica nu stiau ca in proces avocatul a inclus si terenul meu si au semnat in fata instantei si au fost deacord ca sa se inparta in felul acesta . Acum aceasta Rodica are hotarare judecatoreasca definitiva pe mai multe suprafete de teren in clusiv terenul meu. Dar si eu am Contract de Vanzare -Cumparare.
Mentionez ca Rodica Nu are pretenti la terenul meu si este deacord ca eu sa Fiu unic proprieta.
Dar nu stiu nu stiu ce sa fac sa descurc situatia juridica a terenului.
Atrag atentia ca avocatul m-am inselat in acest proces doarece :
1- a inclus in partaj si terenul meu fara stirea mea sau a altei parti din dosar
2-nu a depus la dosar Contractul de Vanzare-Cumparare intre mine si Bunicul meu pe acel teren
3-eu in acest proces i-am cumparat la notar Drepturile Litigioase ale Bunicului meu Dar nu lea depus la dosar
4-a cerut ca toate citatile si Hotarare Judecatoreasca ce trebuiau sa ai vina Bunicului meu sa vina la adresa lui
5-am primit Hotararea Judecatoreasca de la avocat dupa ce expirase termenul de Recurs
Ajutati-ma Cu Soluti Va Rog. Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: MirceaBMA , utilizator 13:27, 8 Februarie 2017
Mentionez ca eu ocup acel teren de 25 de ani si am m-ai multe constructi pe el Toate cu Autorizatie de Constructie pe numele meu. Am certificat de Nomenclatura Stradala + Certificat de la primarie ca sunt recunoscut ca proprietar . Si platesc impozitul la teren si constructi de 25 ani. Contractul meu de Vanzare - Cumparare este autentic si figureaza in baza Notarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune anabia anabia buna seara...as dorii sa va relatez pe scurt ,,povestea ,,mea si sa-mi spune-ti cum ar trebuisa procedez:bunicii mei sunt decedati,bunicul de 10 ani iar bunica ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil Doina02 Doina02 O societate comerciala a cumparat la licitatie de la Directia Finantelor Publice un imobil (parter + etaj) si o suprafata aferenta de 300 mp teren. In ... (vezi toată discuția)
Act de proprietae COSTACHE AURORA COSTACHE AURORA As dori sa stiu care sunt actele care dovedesc proprietatea in situatia in care o persoana construieste un imobil pe un teren aflat in proprietatea sa. Conform ... (vezi toată discuția)