avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prescriere datorii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prescriere datorii

Buna ziua!
Ma poate lamuri si pe mine cineva cum este cu prescrierea datoriilor? De cand incepe sa curga termenul de prescriere, de cand nu mai poarta dobanda datoria si asa mai departe? Simt ca e un domeniu care trebuie abordat mai pe larg.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 13:31, 11 Noiembrie 2014
Simt ca e un domeniu care trebuie abordat mai pe larg.

Sunt intru totul de acord cu d-voastra, asa ca am incercat sa ma conformez la ce ati solicitat.Daca mai doriti bibliografie, nu ezitati sa o cereti!

www.avocatnet.ro/content/for...
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ] /
[ link extern ] /
Ultima modificare: Marți, 11 Noiembrie 2014
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere prescriere ministru_ ministru_ Buna ziua! Am o factura de la Orange din anul 2004, iar firma care se ocupa de recuperarea creantelor pentru Orange imi trimite tot felul de citatii. Eu stiu ... (vezi toată discuția)
Contribuþia la fondul de pensii pentru traducãtorii pfa albalbalb albalbalb Bine v-am gasit! Inteleg din mesajele citite, ca, daca ma inregistrez ca societate individuala sau chiar ca PFA, ar trebui sa platim lunar 222 lei la stat ... (vezi toată discuția)
Obþinerea autorizaþiei de traducãtor (româna-italianã) ºi recunoaºterea acesteia în italia elena_sonya elena_sonya Salve, am dubla cetatenie romana-italiana si as dorii sa sustin acest examen. Ma poate ajuta cineva cu ceva texte asemanatoare examenului. Se poate profesa si ... (vezi toată discuția)