avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatia de sprijin
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatia de sprijin

Alocatia de sprijin se acorda si parintelui ramas singur in tara pentru cresterea copiilor? Am mers astazi la primarie sa intreb daca pot beneficia de alocatia de sprijin sau de sustinere pentru copii, pentru ca nu beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului pentru fetita mea de aproape 8 luni, si cu 240 de roni alocatia celor doi copilasi nu ma descurc..si mi s-a spus ca nu pot intocmi nici un dosar deoarece sotul intentioneaza sa paraseasca tara...si trebuie sa intocmim o ancheta sociala la fiecare 3 luni in urma careia se hotaraste daca primim acea alocatie sau nu. Este corect asa?

Alte discuții în legătură

Alocatie sustinere a familiei mariapopesc mariapopesc Buna ziua.Momentan beneficiez de alocatie de sustinere a familiei.Tatal copilului a fost obligat prin hotarare judecatoreasca la o pensie alimentara de 240 de ... (vezi toată discuția)
De ce venituri as putea beneficia? dellya dellya Va rog sa imi spuneti de ce venituri as putea beneficia din partea statului in cazul in care sunt o mama singura si nu avem decat alocatia copilului de 2mil ... (vezi toată discuția)
Concediul pt cresterea copilului -prelungit Ramona24 Ramona24 Buna tuturor! Am nascut in iulie 2008, deci copilul meu are momentan 10 luni jumatate! Am ramas din nou insarcinata,iar pana cand o sa nasc al ... (vezi toată discuția)