avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Termen pentru plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Termen pentru plangere contraventionala

Mai pot depune contestatie impotriva unui proces verbal pe care l-am primit anul trecut pe data de 05.11.2013? mentzionez ca este vorba despre un eveniment rutier intre 3 vehicule, din acest considerent doresc sa il contest. Stiu ca termenul legal este de 15 zile dar am cunostiinta despre alte situatii cand au fost admise plangeri contraventionale dupa aceasta perioada legala
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:03, 11 Noiembrie 2014
Termenul este de 15 zile si incepe sa curga dupa comunicarea procesului-verbal.

Probabil ca li s-au aprobat repunerea in termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen contestatie proces verbal Daniela005 Daniela005 Buna seara!As dorii sa stiu cum se calculeaza cele 15 zile ptr depunerea contestatiei?Inclusiv ziua primirii pv?Si ma gandesc ca,cele 15 zile, sant zile ... (vezi toată discuția)
Afisarea procesului-verbal nerealizata in realitate rexrex rexrex Buna ziua Am nevoie de un raspuns cat mai corect. Mi sa transmis prin posta in 27.04.2015 cu recomandata un proces-verbal de contraventie intocmit in ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala pentru prescriptie Lynconet77 Lynconet77 La PVde constatare al CNADNR, scrie data constatarii..am cautat pe net si in codul rutier sa gasesc o definitie care sa arate distinct aceasta data....sau cand ... (vezi toată discuția)