avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... fosa septica fara autorizatie cu 20 de ani in urma
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

fosa septica fara autorizatie cu 20 de ani in urma

Cu 20 de ani in urma socrul meu a sapat o groapa pe care a betonat-o pentru a monta in interior un hidrofor, intre timp socrul meu a decedat ,acum aceasta este folosita ca fosa septica . Am fost reclamat la primarie ca am fosa septica fara autorizatie .De la primarie am primit o notificare ca in termen de 10 zile sa desfiintez fosa septica sau sa prezint o autorizatie de constructie daca nu voi fi sanctionat conform legii nr.50/1991.
Va rog doresc un raspuns.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 01:14, 16 Noiembrie 2014
Nu vi s-a spus in baza carui articol din legea 50/1991 veti fi sanctionat?
Daca spuneti ca constuctia a fost acum 20 ani, atunci s-a prescris conf. art 31 din legea 50/1991

Articolul 31
Dreptul de a constata contraventiile si de a aplica amenzile prevazute la art. 26 se prescrie in termen de 2 ani de la data savarsirii faptei

george47 a scris:
Va rog doresc un raspuns.

Faceti o petitie catre Primarie prin care expuneti vechimea fosei precum si faptul ca asa ati mostenit imobilul, totodata solicitati si temeiul in drept in baza caruia va solicita desfiintarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fosa septica vs statie de epurare vs fosa betonata OlgutaM OlgutaM As dori sa stiu daca in Romania anului 2012, intr-o localitate ilfoveana, pe o strada particulara cu case nou construite, este permisa \"fabricarea\" unei ... (vezi toată discuția)
Amenda legea 50/1991 constructii raducris77 raducris77 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat in privinta contestarii unei amenzi la regimul constructiilor. Speta e urmatoarea: in anul 2008 am construit un ... (vezi toată discuția)
Legea 50/1991 art 31, extensie dar am demolat si construit irina cristiana irina cristiana Buna seara! in februarie 2008, am obtinut autorizatie de constuctie a casei dar pentru extensie, adica exista deja o casa de 42m2, pe care eu am demolato si am ... (vezi toată discuția)