avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... recurs la divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

recurs la divort

buna seara. am incercat sa fac instanta de apel sa-mi faca dreptate intr-un proces de divort dar se pare ca atata timp cat in completul de judecata sa afla femei ca si judecator in materie de familie barbatii nu o sa aibe prea multe sanse de castig in procese. as vrea sa stiu deoarece intentionez sa fac recurs daca se timbreaza acest recurs, cu cat se timbreaza si in ce termen se poate face recursul si daca se poate cam cat credeti in procent ca as avea sanse de castig in aceasta faza a procesului. oricum daca mi se respinge deschid proces din nou.
Cel mai recent răspuns: cris_deo , utilizator 20:54, 29 Mai 2009
va multumesc din suflet pt toate aveam de gand sa fac recurs dar probabil ca Dumnezeu v-a facut sa-mi aratati calea cea dreapta care dupa cate am inteles cel mai intelept e sa incep un proces nou care cred ca primul termen va fi in septembrie. daca s-a plecat gresit din start e normal sa nu fie de poarte mea acest proces care l-am avut. v-as ruga daca puteti sa-mi dati vreun sfat in ceea ce priveste noul proces pe care am sa-l introduc in instanta ar fi un lucru deosebit pt mine . credeti ca relatia pe care o am acum ar trebui si ea invocata acum in noul proces ca urmare a separarii noastre in fapt de un an, sau daca am deja si un copil cu actuala "sotie" toate astea mi-ar da castig de cauza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotii se impaca in ultim moment!!!! corinuta corinuta Ce se intampla si ce se poate face atunci cand sotii se impaca si nu mai vor sa divorteze in momentul in care actiunea de divort este in pronuntare! Ce sanse ... (vezi toată discuția)
Reincredintare minor naepopescu naepopescu buna ziua, sunt un tatic care in urma cu 12 ani am divortat de fosta mea sotie.minorul i-a fost incredintat ei pentru ca eu nu aveam domiciliu stabil, dar ea ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru pentru un proces popionutz popionutz exista vreo lege care stipuleaza faptul ca in cadrul unui tribunal pentru un proces (un singur capat de acuza) se plateste taxa de judecata doar o singura ... (vezi toată discuția)