avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... suspendare stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

suspendare stimulent de insertie

Buna seara.
Astazi am fost informata ca mi-a fost suspendat stimulentul de insertie pentru luna premergatoare datei in care copilul implineste 1 an. Mentionez ca tatal copilului nu ramane in CC si, deoarece am fost informati gresit, nu a depus declaratia ca nu intrerupe contractul pentru luna a 12-a.
Intrebarea este: ESTE CORECTA ACEASTA SUSPENDARE, IN VIRTUTEA FAPTULUI CA SOTUL NU FIGUREAZA NICI IN CC NICI IN STIMULENT? ESTE LEGALA ACEASTA PROCEDURA?
Cel mai recent răspuns: Iulia saba , utilizator 14:02, 9 Ianuarie 2019
Mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Plata stimulentului de insertie inceteaza cu ziua urmatoare celei in care nu mai realizati venituri.

Nu exista prevăzută de lege o anumita perioada de timp în care sa puteti sta fara loc de muncă, că sa puteti beneficia în continuare de stimulent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot lua stimulent insertie, ca tata, daca copilul a implinit un an, si pana acum nu am depus nici cerere de concediu crestere copil si nici de stimulent? catalinion84 catalinion84 Buna ziua. Am fost la Primarie sa intreb daca pot, in calitate de tata, sa beneficiez de stimulent de insertie daca copilul tocmai a implinit un an si pana ... (vezi toată discuția)
Dreptul la stimulent insertie 500 de lei gabrielavoinea gabrielavoinea Buna ziua! Am nascut in februarie 2012, lucrand in invatamant si nefiind cadru didactic titular la vremea aceea, am optat pentru CCC de 2 ani. Dar s-a ivit ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie elizanae01 elizanae01 Buna ziua, Intrebarea mea este : Ce solutie am ca sa pot beneficia de suplimetul de bani de la stat daca incep serviciul mai devreme, in conditiile in care ... (vezi toată discuția)