Va rog daca se poate sa-mi spuna si mie cineva ce semnificatie are *(steluta) si / A1 de pe un dosar ? aceasta ( * ) m-a costat 25 de lei si /A 1 , a carui adaugare nu a fost facuta si care sper sa nu ma coste iar 25 de lei la notar . Va rog mult si multumesc !( sunt pensionara si banii mei sunt dramuiti). Multumesc !
Pentru actiunea principala ati primit un numar de dosar obisnuit . Dosarele casate cu trimitere spre rejudecare primesc acelasi nr. de dosar dar cu steluta pentru a nu fi confundat cu primul dosar . Mentiunea a 1 se face unui dosar conex cu primul , in care se solutioneaza o cerere anexa a primului dosar in care urmeaza a se da o hotarare , de exemplu : o cerere de ajutor public judiciar, Nu ati precizat obiectul dosarelor.Verificati pe portalul instantelor de judecata cele doua numere de dosar si veti afla obiectul fiecaruia.
Dosarele cu indicativul a1 sunt dosare de atragere raspundere patrimoniala a fostilor administratori de societati comerciale aflate in procedura de faliment sau pt.care s-a inchis procedura.
Așa cum a spus și doamna Cazacu, dosarele care au la final ”a1” sunt dosare în care se soluționează cereri aflate în strânsă legătură cu cererea principală de chemare în judecată. Un exemplu de astfel de cerere este cea arătată de alla1975, însă - evident - acesta nu este singurul.
Am un dosar in care obiectul este penal, apoi încă un dosar cu același titlu dar cu /A1, in care este specificat ca dosarul este la camera preliminara. Ce sa înțeleg?