avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce inseamna steluta (*) si a1 la un dosar?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce inseamna steluta (*) si a1 la un dosar?

Va rog daca se poate sa-mi spuna si mie cineva ce semnificatie are *(steluta) si / A1 de pe un dosar ? aceasta ( * ) m-a costat 25 de lei si /A 1 , a carui adaugare nu a fost facuta si care sper sa nu ma coste iar 25 de lei la notar . Va rog mult si multumesc !( sunt pensionara si banii mei sunt dramuiti). Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ioana1272@ , utilizator 17:23, 4 Februarie 2022
Pentru actiunea principala ati primit un numar de dosar obisnuit . Dosarele casate cu trimitere spre rejudecare primesc acelasi nr. de dosar dar cu steluta pentru a nu fi confundat cu primul dosar . Mentiunea a 1 se face unui dosar conex cu primul , in care se solutioneaza o cerere anexa a primului dosar in care urmeaza a se da o hotarare , de exemplu : o cerere de ajutor public judiciar, Nu ati precizat obiectul dosarelor.Verificati pe portalul instantelor de judecata cele doua numere de dosar si veti afla obiectul fiecaruia.
Multumesc pentru lamurire !!
Dosarele cu indicativul a1 sunt dosare de atragere raspundere patrimoniala a fostilor administratori de societati comerciale aflate in procedura de faliment sau pt.care s-a inchis procedura.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Noiembrie 2014
alla1975, utilizator
Așa cum a spus și doamna Cazacu, dosarele care au la final ”a1” sunt dosare în care se soluționează cereri aflate în strânsă legătură cu cererea principală de chemare în judecată. Un exemplu de astfel de cerere este cea arătată de alla1975, însă - evident - acesta nu este singurul.
Am un dosar in care obiectul este penal, apoi încă un dosar cu același titlu dar cu /A1, in care este specificat ca dosarul este la camera preliminara. Ce sa înțeleg?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litispendenta? conexare? JohnJohn JohnJohn Un justitiabil deschide trei dosare diferite avand acelasi adversar si acelasi obiect. Cele trei dosare sunt inaintate aceleiasi instante (acelasi Tribunal). ... (vezi toată discuția)
Noul cod de procedura penala m.belu m.belu Voi incepe cu ultimul articol din Cod: \"art.603 (1)Prezentul cod intra in vigoare la data care va fi stabilita prin legea de punere in aplicare a ... (vezi toată discuția)
Am dosar de revendicare cdumitc cdumitc Am dosar de revendicare cu termen 25 02.2014. expertiza in executare la care instanta nu mi-a admis obiectivul istoricul parcelei si stabilirea liniei de ... (vezi toată discuția)