avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme bloc nou
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme bloc nou

Ce se poate face in urma inregistrarii a numeroase pagube intr-un bloc nou de exemplu: probleme cu tamplaria PVC, infiltratii apa geamuri si balcon? ce se poate face, cine este vinovat si bun de plata?
Cel mai recent răspuns: cornelia_a , utilizator 15:22, 12 Noiembrie 2014
daca aveti certificat de garantie pentru buna executie a lucrarilor , cereti socoteala constructorului .
cand am achizitionat apartamentul blocul era deja construit, am ales apartamentul si l-am achizitionat cu finisaje incluse.
vanzatorul a fost o persoana juridica si nu am decat contract vanzare-cumparare
finisajele au fost incluse in antecontract

dar nici vorba de garantie buna executie
atunci luati legatura cu persoana juridica , deoarece "dansa" detine acea garantie de la constructor , drept urmare , si dumneavoastra veti putea beneficia de garantie.
in caz contrar ...faceti o plangere la ANPC.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face daca ceea ce este mentionat intr-o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare nu este respectat? Tlorin Tlorin Buna ziua, Ma adresez cunoscatorilor cadrului legislativ pentru un sfat in legatura cu urmatoarea situatie. Anul trecut am incheiat cu constructorul unui ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, anul trecut blocul meu a intrat in programul de anvelopare ... Nicxus Nicxus Buna ziua, Anul trecut blocul meu a intrat in programul de anvelopare si respectiv apartamentul in care stau. Dupa terminarea anveloparii m-am lovit cu o ... (vezi toată discuția)
Infiltratii lora20 lora20 Buna ziua, Am o problema cu un apartament pe care l-am achiziționat in octombrie 2009, acest apartament este situat la etajul 3 din 4, dar etajul 4 ... (vezi toată discuția)