avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa de timbru

Domnule avocat va rog o lamurire : Imi trebuie sa aflu cat este taxa de timbru dintr-un proces din 2006 . Trebuie sa depun jumatate din taxa de timbru pentru repunerea pe rol . Am facut o cerere pe propria raspundere de renuntare la judecata autentificata la o judecatorie din tara adica Braila, acolo era domiciliul bunicii mele . Eu locuiesc in Mehedinti si vreau sa renunt la acea actiune pentru a redeschide-o aici unde este obiectul cauzei adica pamantul. Este vorba de o actiune de iesire din indiviziune care nu se poate solutiona de mai bine de 10 ani din cauza unuia din mostenitori care nu vrea sa se faca impartirea pamantului. El recuza instante , stramuta procesul adica intr-un cuvant face tot posibilul sa nu se poata face impartirea legala a pamantului respectiv.
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 17:59, 12 Noiembrie 2014
Daca ati facut o cerere de renuntare, de ca va trebuie repunere pe rol si taxa de timbru? Taxa de timbru se calculeaza la valoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare somati de plata manuelle manuelle Am pe rol un proces privind procedura somatiei de plata. Mi s-a suspendat actiunea in baza art. 242 cod .proc. civ, pe motiv ca nu am cerut in scris judecarea ... (vezi toată discuția)
Suspendă judecarea cererii. cu recurs pe toată durata suspendării catalin_c8747 catalin_c8747 Am primit aceasta decizie intr-un dosar pentru ca nu am furnizat Instantei toate actele cerute de aceasta. Pentru redeschiderea cauzei cum trebuie sa procedez, ... (vezi toată discuția)
Repunerea pe rol a divortului ContSters381735 ContSters381735 am procesul de divort suspendat cum pot sa il pun pe rol fara avocat ? (vezi toată discuția)