avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare bunuri banesti
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare bunuri banesti

Buna ziua,

Sotia mea lucreaza in sistemul de sanatate de stat si ar vrea sa isi recupereze banii care i-au fost retinuti in urma diminuarilor salariale facute de guvernul Boc in iunie 2010. Care este modalitatea ?
Va multumesc anticipat si astept un raspuns !
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 17:41, 12 Noiembrie 2014
Cred ca a fost prescris dreptul la actiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii - voucherele de vacanta magic_glassbest magic_glassbest Buna ziua. As dori sa ma lamuriti in mai multe probleme. Prima ar fi vaucherele de vacanta. Suntem mai multi salariati din sistemul bugetar(sanatate) care am ... (vezi toată discuția)
Cei 25 % retinuti de boc functionarilor publici ContSters343160 ContSters343160 Vreau sa stiu daca imi pot face dosarul singura pentru cei 25% retinuti de Boc in perioada iunie -decembrie 2010. Mai pot avea castig de cauza? (vezi toată discuția)
Drepturi salariale meme19 meme19 Bună ziua, Aş-i dori să vă întreb,dacă art.26 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr 74/2014 legată de plata drepturilor salariale ... (vezi toată discuția)