avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silită
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silită

Bună ziua!
Se poate cere in cadrul unei executari silite imobiliare inchirierea imobilului ipotecat al debitorului pentru ca din venitul obținut să fie acoperită creanța către creditor. Precizez că vanzarea imobilului nu acoperă creanța de la bancă și creanța creditorului.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:51, 16 Noiembrie 2014
Si din chirie in cate zeci/sute de ani se vor stinge creantele :slap:
Executorul judecatoresc in cadrul procedurii de executare silita poate dispune executarea bunurilor in evidenta debitorului -bunuri -prezente si viitoare -pana la concurenta debitului de recuperat
ynocentta a scris:

....executarea bunurilor in evidenta debitorului -bunuri -prezente si viitoare -pana la concurenta debitului de recuperat .

prezente ok ...dar viitoare ? ca doar n-o fi "nauc" sa-si mai cumpere ceva de valore pe numele lui .
Nu conteaza pe ce nume le cumpara, important e daca sunt ale lui sau nu.
@avlil : Daca va rog frumos puteti re-formula ?

"Nu conteaza pe ce nume le cumpara, important e daca sunt ale lui sau nu".
Cum sa nu conteze ?
Speta :
Isi cumpara o masina noua, scumpa (cash) insa datorita prieteniei cu subsemnatul o inmatriculeaza pe numele meu.
Cum puteti dvs dovedi ca este de fapt proprietarul autoturismului (dvs il vedeti circuland in fiecare zi cu ea).
Nu puteti sechestra autoturismul ... de fapt nu ii puteti face nimic.La o adica, in instanta va prezenta CI a masinii pentru a demonstra ca nu este proprietar, masina fiind imprumutata de la un prieten.
Ultima modificare: Joi, 13 Noiembrie 2014
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin avalizat osaka osaka Buna ziua, In urma cu doi ani de zile am cumparat un teren la semnarea contractului de credit cu banca mi s-a solicitat si un bilet la ordin avalizat, pe care ... (vezi toată discuția)
Co-debitor credit popa_ioan_1980 popa_ioan_1980 Buna dimineata. Ma adresez comunitatii avocatnet cu urmatoarea speta: In anul 2007, necasatorit fiind am contractat un credit de nevoi personale cu ipoteca ... (vezi toată discuția)
Ce executa banca? Ofof Ofof In cazul cumpararii unui apartament cu credit ipotecar ce se intampla in cazulu in care nu mai poti plati ratele? ce se intampla daca banca in urma ... (vezi toată discuția)