Se vor solutiona prin aceeasi hotarare judecatoreasca. Dosarele vor ramane distincte, nu se vor confunda. In functie de datele spetei, s-ar putea face o discutie privind caile de atac aferente fiecarei cereri, dar depinde de niste informatii pe care nu le-ati furnizat.
Este o iesire din indiviziune ( este pe final ) . Am facut si o chemare in judecata pentru lipsa de folosinta . Acest ultim dosar s-a conexat cu primul . Acum : eu pot face trimitere catre interogatoriul piritilor si depozitia martoriloor si sa le folosesc in dosarul de pretentii , acesta fiind conexat ? Ma gindesc ca se mai scurteaza timpul . Si sa cer numai expertiza pentru evaluarea dreptului de folosinta ?
Am uitat sa va spun faptul ca piritii nu au depus intimpinare la chemarea - pretentii
Nu va recomand sa faceti aceasta "trimitere" la probele administrate pentru partaj, decat daca ati obtinut, pe calea acestor probe, toate raspunsurile necesare pentru a dovedi inclusiv lipsa de folosinta. Nu uitati, totusi, ca fiecare capat de cerere trebuie dovedit in mod nemijlocit in instanta. Oricum, nu cred ca veti pierde timp intrucat pana veti administra expertiza evaluatorie, puteti administra la urmatorul termen inclusiv interogatoriul si proba testimoniala pe aspectul lipsei de folosinta.