avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosare conexate- care este procedura in continuare?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosare conexate- care este procedura in continuare?

La dosarul de partaj judiciar s-a conexat dosarul pentru pretentii . Cam care este cursul acum ?
Cel mai recent răspuns: ContSters335821 , utilizator 11:50, 13 Noiembrie 2014
Se vor conexa si solutiona in acelasi dosar.
Se vor solutiona prin aceeasi hotarare judecatoreasca. Dosarele vor ramane distincte, nu se vor confunda. In functie de datele spetei, s-ar putea face o discutie privind caile de atac aferente fiecarei cereri, dar depinde de niste informatii pe care nu le-ati furnizat.
Este o iesire din indiviziune ( este pe final ) . Am facut si o chemare in judecata pentru lipsa de folosinta . Acest ultim dosar s-a conexat cu primul . Acum : eu pot face trimitere catre interogatoriul piritilor si depozitia martoriloor si sa le folosesc in dosarul de pretentii , acesta fiind conexat ? Ma gindesc ca se mai scurteaza timpul . Si sa cer numai expertiza pentru evaluarea dreptului de folosinta ?
Am uitat sa va spun faptul ca piritii nu au depus intimpinare la chemarea - pretentii
Ultima modificare: Miercuri, 12 Noiembrie 2014
ContSters335821, utilizator
Nu va recomand sa faceti aceasta "trimitere" la probele administrate pentru partaj, decat daca ati obtinut, pe calea acestor probe, toate raspunsurile necesare pentru a dovedi inclusiv lipsa de folosinta. Nu uitati, totusi, ca fiecare capat de cerere trebuie dovedit in mod nemijlocit in instanta. Oricum, nu cred ca veti pierde timp intrucat pana veti administra expertiza evaluatorie, puteti administra la urmatorul termen inclusiv interogatoriul si proba testimoniala pe aspectul lipsei de folosinta.
da va multumesc pentru sfat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probe in cadrul procesului de partaj judiciar ilenuta1963 ilenuta1963 Am sa chem in judecata doi coproprietari in vederea iesirii din indiviziune . In acdrul acestui proces pot aduce probe din alt dosar tot de partaj judiciar in ... (vezi toată discuția)
Se poate cere atribuire prin compensare ? ContSters341448 ContSters341448 Am un partaj judiciar - iesire din indiviziune - la care am conexat un dosar - pretentii lipsa de folosinta - . Am acolo 2/3 din casa si teren . Pot cere ... (vezi toată discuția)
Solicitare interogatoriu parat radu16 radu16 buna seara ,,,cum trebuie sa solicit instantei ,chemarea la interogatoriu ,pentru un parat ? inmanez judecatorului solicitarea scrisa pentru ... (vezi toată discuția)