buna seara,va contactez in legatura cu un credit de n.p fara ipoteca care a fost facut in iunie2008 la un venit de 1450 net+20 bonuri masa si la care s-a stabilit o rata de 700 lei lunara 12 luni si pe inca 9ani rata de 850.cu timpul si datorita ''crizei''acum dupa un an salariul e de 850 lei net+20bonuri,deja acum rata e cat salariul.cu toate ca am sesizat problema la banca pt ca nu vreau sa fie probleme am obtinut doar o prelungire a ctr pe inca 5ani cu rata de 700lunaara sau o amanare de 3luni in care se plateste o dobanda de 170lei in fiecare luna dupa care ceilalti 8ani si 9luni o rata de 890lei.exista vreo posibilitate ,portita de a plati cate 500lei lunar cel putin pana la reglementarea situatiei.nu vreau sa fiu rau platnic trebuie sa restitui banii drept dovada am anuntat banca dar solutia lor e de a ma conserva astept un raspuns si va multumesc
Ar fi de ajutor valoarea , perioada, moneda, dobanda , comisionul de rambursare si banca la care ati facut creditul.Daca banca nu va poate oferi alt credit de refinantare pe un termen mai lung cu o rata mai mica , care s-o puteti plati, o alta solutie ar fi sa incercati la o alta banca.
Nu va fi usor si costul acestei solutii este destul de mare, daca luam in calcul comisionul de rambursare anticipata la creditul curent si taxele de dosar la cel ce l-ati face. Oricum trebuie sa va evaluati strict posibilitatile financiare si sa alegeti raul mai mic, decat penalitati si imposibilitatea de a plati, poate totusi mai bine o rata mai comoda si speranta ca la vremuri mai bune, veti lichida si costurile totale nu vor fi chiar asa de mari.