avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... punere in executare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

punere in executare

Intr-un litigiu de munca, dupa ce ai castigat la prima instanta adica Tribunalul X, pierzi in urma recursului facut de institutia unde lucrezi la Curtea de Apel X Adica se admite recursul si caseaza sentinta.
Care este termenul de punere in aplicare a hotararii?
Adica pana cand mai pot merge la serviciu?
Hotararea inca nu este redactata!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:59, 13 Noiembrie 2014
Dreptul de ase cere executarea silita se prescrie in termen de 3 ani de la data nasterii acestui drept.
Prin urmare, in speta, dreptul se naste de la data pronuntarii hotararii de catre instanta de recurs.

Veti merge la munca pana la data cand vi se va comunica incetarea raportului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casare sentinta,rejudecare fond doinacta doinacta Buna seara, Am avut un litigiu de munca.Am cerut plata drepturilor salariale pe o perioada de 20 de zile care mi-a ramas neachitata in urma unui alt litigiu ... (vezi toată discuția)
Reintegrare in functie dupa concediere conelia anghel conelia anghel am castigat, pe fond, al II lea proces cu angajatorul privind modificarea CIM (felul muncii) prin care instanta [b]dispune[/b]: 1. reintegrarea pe functie ... (vezi toată discuția)
Prescriere sume datorate de angajator dancerhd dancerhd In 25.02.2010 in urma unei sentinte date de catre tribunal angajatorul a fost obligat sa plateasca anumite drepturi banesti. Acesta a facut recurs pe ca re i ... (vezi toată discuția)