avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Interdicție intrare in tara
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Interdicție intrare in tara

Buna seara! Am o prietena care a intrat ilegal in tara si a primit Interdicție timp de 5 ani...exista șanse sa i reducă Nr de ani? Va rog sa ma ajutați cu un raspuns...
Cel mai recent răspuns: Gina7 , utilizator 15:31, 13 Noiembrie 2014
Ziceti ca a intrat ilegal, nu se poate. Daca avea viza sau permis de sedere si depasea termenul, deci sederea a devenit ilegala, exista posibilitatea reducerii interdictiei la jumatate cu conditia ca statul sa nu aiba cheltuieli de indepartare de pe teritoriul Romaniei.
Da, ii expirase viza si intrase chiar daca nu avea voie...si pt chestia asta a fost acuzata de intrare ilegală in tara. Dar daca sunt cheltuieli de îndepărtare din teritoriul tării si le suporta ea, se poate aplica reducerea de ani ? Va rog sa mi Mai răspundeți daca puteți si daca doriți . Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire marimar09 marimar09 Buna seara,un prieten a primit interdicite pe 6 luni de a intra in Romania in urma depasiri termenului de sedere pt ca a asteptat finalizarea unor acte intre ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean non-eu ilegal pe teritoriul romaniei ContSters82254 ContSters82254 Buna! Doresc sa-mi oficializez relatia pe care o am cu un cetatean de origine mongola dar a carui viza de sedere a expirat in urma cu 9 ani si de atunci ... (vezi toată discuția)
Sistemul persoanelor straine in elvetia ContSters69394 ContSters69394 buna ziua am fost legitimata si acuzata in elvetia de a ma afla ilegal pe teritoriul elvetian, pe motiv ca nu am viza, mi s a pus interdictie ... (vezi toată discuția)